11 Μαΐου, 2024
  • 11 Μαΐου, 2024

Δεν σταματά η Σίτι…Νέα τεσσάρα εκτός έδρας

By on 24 Νοεμβρίου, 2018 0 417 Views

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεμπέρδεψε μέσα σε 34 λεπτά με το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ (0-4) και συνεχίζει να σπέρνει τον τρόμο στην Premier League!

Υποτίθεται ότι ήταν μία επικίνδυνη έξοδος απέναντι σε μία σκληρή ομάδα με αξιόλογο υλικό που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε σύλλογο της Premier League. Όλα αυτά βέβαια στα χαρτιά και την θεωρία.

Διότι στην πράξη, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει αντίπαλο φέτος στο πρωτάθλημα, κάνει ότι θέλει στο γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Αυτή τη φορά καθάρισε μέσα σε 34 λεπτά και με 11 νίκες σε 13 παιχνίδια και 40 γκολ στο ενεργητικό της έχει περάσει το ποδόσφαιρο σε άλλη διάσταση.

Όλα της τα γκολ από ομαδικές προσπάθειες, γεμάτες αυτοματισμούς. Τον χορό των γκολ άνοιξε από το 11ο λεπτό ο Νταβίδ Σίλβα και στην συνέχεια πήρε την σκυτάλη το δίδυμο Στέρλινγκ – Σανέ. Ο Γερμανός εξτρέμ σέρβιρε το 0-2 στον Άγγλο επιθετικό (19’) και εκείνος ανταπέδωσε λίγο αργότερα στην φάση για το 0-3 (34’). Ήταν τόσο απλό.

Οι «πολίτες» δεν είχαν πια άλλο λόγο να ζοριστούν, στο υπόλοιπο της αναμέτρησης έκαναν και την απαραίτητη συντήρηση δυνάμεων.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σανέ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα (0-4) και η Μάντσεστερ Σίτι απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι μέχρι αποδείξεως του εναντίου εξακολουθούν να είναι το απόλυτο φαβορί και για τον φετινό τίτλο.