5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Στο μηδέν η Μ.Γιουνάιτεντ

By on 24 Νοεμβρίου, 2018 0 387 Views

Η Μάντσεστερ γι’ ακόμα ένα παιχνίδι φέτος τα έκανε μεγαλοπρεπώς μαντάρα, καθώς απέτυχε να κερδίσει στο «Ολντ Τράφορντ» την Κρίσταλ Πάλας (0-0) κι έχασε κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Δεν έχει καμία λογική- καμία, όμως: είναι η ομάδα που πηγαίνει σχεδόν σαν το… μελλοθάνατο να παίξει εκτός έδρας με την πανίσχυρη Γιουβέντους, μένει πίσω στο σκορ και αντί για τον επιθανάτιο ρόγχο της καταφέρνει να «γυρίσει» το ματς.

Έπειτα, έρχεται το στραπάτσο στο ντέρμπι της πόλης με την Σίτι και ακολουθεί εντός έδρας αγώνας απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας- το απόλυτο «δώρο» για… εξιλέωση, σωστά;

Αν είσαι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λάθος: οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν μπόρεσαν να ρίξουν στο καναβάτσο ούτε μια ομάδα που μετρούσε 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια της και κόλλησαν στο κάκιστο (από βαθμολογικής άποψης) 0-0.

Οι γηπεδούχοι δεν βλεπόντουσαν ούτε με οδοντογλυφίδες στα μάτια για να τα κρατάνε ανοιχτά, είχαν μόλις δύο ευκαιρίες για γκολ (Μαρσιάλ 29΄, Λίνγκαρντ 30΄) και ήταν κάτι παραπάνω από τυχεροί που ο Κουγιατέ στο 45΄ βρισκόταν οριακά σε θέση οφσάιντ όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.