7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν μπόρεσε στην Πάφο ο Απόλλωνας.Έμειναν στο 1-1 με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες

Δεν μπόρεσε στην Πάφο ο Απόλλωνας.Έμειναν στο 1-1 με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες

By on 22 Δεκεμβρίου, 2018 0 5423 Views

Ο Απόλλωνας ούτε σήμερα κατάφερε να νικήσει τις απουσίες ,την κούραση και…την δυνατή Πάφο.Για την 13η στροφή του πρωταθλήματος Cyta, ο Απόλλωνας είχε ο΄θυως ή άλλως δύσκολη έξοδο στην Πάφο με τηνν τοπική ομάδα. Αυτό… αποτυπώθηκε και στο γήπεδο καθώς η Παφιακή ομάδα έβαλε στοπ στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, έδειξε τα δόντια της στους «γαλάζιους» και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το ματς να τελειώνει 1-1.

Ο Απόλλωνας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 31’ με τον Μάρκοβιτς έπειτα από ένα τραγικό λάθος του Ζίβουλιτς. Πριν όμως προλάβουν να… χαρούν το γκολ τους οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν την ισοφάριση με το Νέμετς στο 34’. Ο Σλοβάκος μάλιστα είχε μια απίστευτη ευκαιρία στο 44’ σε κενή εστία και εξουδετερωμένο τον Βάλε έστειλε την μπάλα έξω.

Στο β’ μέρος η Πάφος ήταν αυτή που είχε μεγάλες ευκαιρίες με Ανγκούλο, Φιλιώτη και Ζαχαρίου όμως ο Βάλε ήταν «ήρωας» αφού κράτησε στο παιχνίδι την ομάδα του.Στο 90΄πάντως ο Σαρδινέρο παρολίγο να λυτώσει τον Απόλλωνα αλλά την κεφαλιά του απέκρουσε ο Μολ.Η ομάδα της Λεμεσοπύ ζήτησε και ένα πέναλτι στο Α΄ημίχρονο όμως της το αρνήθηκε ο διαιτητής όταν ο Ζίβουλις μάρκαρα απρόσεκτα τον Σαρδινέρο στην περιοχή.

Ο Απόλλωνας πήγε στους 27 βαθμούς και η Πάφος στους 13.

Πάφος (Μπάσιτς): Μολ, Σιρόκ, Μπαγκάρτ, Χολτ, Λοράν (80′ Λουλίνια), Ζίβουλιτς, Παβέλ (57′ Ζαχαρίου), Κουλς, Φιλιώτης, Ανγκούλο (90′ Τσούκουντ), Νέμετς

Στον πάγκο: Πέτρου, Ντέντζμεκ, Αντωνίου, Χριστοδούλου

Απόλλωνας (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Χάμπος, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Μάρκοβιτς, Μπρου (46′ Περέιρα), Σαρδινέρο, Σκέμπρι (46′ Ουεντραόγκο), Παπουλής (65′ Ζελάγια), Μαγκλίτσα

Στον πάγκο: Κίσσας, Καραγιόλ, Σουμά, Βασιλειάδης, Ψύχας, Σπόλιαρτις

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουλς (3η)

ΘΕΑΤΕΣ: 961 εισιτήρια
ΓΗΠΕΔΟ: «Στέλιος Κυριακίδης»

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης