28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σόλσκιερ:Ελπίζω να φωνάζουν το όνομα μου όταν θα έρθει ο επόμενος

Σόλσκιερ:Ελπίζω να φωνάζουν το όνομα μου όταν θα έρθει ο επόμενος

By on 25 Δεκεμβρίου, 2018 0 511 Views

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε ανυπόμονος για να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της Γιουνάιτεντ ενώ τόνισε πως θέλει να κάνει καλή δουλειά ώστε οι οπαδοί να συνεχίζουν να φωνάζουν το όνομα του και μετά το καλοκαίρι.

Απόλυτα συνειδητοποιημένος εμφανίστηκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για το γεγονός ότι είναι προσωρινός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην διεθνής επιθετικός όμως θέλει να κάνει αρκετά καλή δουλειά στους πέντε μήνες που έχει μπροστά του ώστε το κοινό των “κόκκινων διαβόλων” να συνεχίζει να φωνάζει το όνομα του και μετά το καλοκαίρι.

Ο Σόλσκιερ επίσης δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί στο Όλντ Τράφορντ ενώ αναφέρθηκε και στα μηνύματα που έχει λάβει από πρώην συμπαίκτες του και τη συζήτηση που είχε με τον Άλεξ Φέργκιουσον.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Πρέπει να ελέγξω τα συναισθήματά μου, είμαι εδώ για μία δουλειά και πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος. Δεν θα είναι εύκολο αλλά ανυπομονώ. Το κλειδί είναι να ανυπομονούμε να παίξουμε στο ”Ολντ Τράφορντ”. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο και ελπίζω ότι στους επόμενους πέντε μήνες θα κάνω αρκετά καλή δουλειά ώστε να συνεχίσουν να φωνάζουν το όνομά μου όταν έρθει ο επόμενος στην θέση μου.

Έλαβα πολλά μηνύματα από πρώην συμπαίκτες μου που μου εύχονται καλή επιτυχία και μου έδωσαν καλές συμβουλές. Μίλησα με τον σερ Άλεξ και ελπίζω να πιούμε μαζί ένα τσάι. Είναι το αφεντικό και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει καλές συμβουλές είναι αυτός, όχι οι παλιοί συμπαίκτες μου».