28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Φιλίπο Ιντζάγκι κινδυνεύει από τον αδελφό του Σιμόνε Ιντζάγκι

O Φιλίπο Ιντζάγκι κινδυνεύει από τον αδελφό του Σιμόνε Ιντζάγκι

By on 25 Δεκεμβρίου, 2018 0 486 Views

H κόντρα της Μπολόνια με την Λάτσιο φέρνει πρώτη φορά αντιμέτωπους τα αδέρφια Ιντζάγκι, με τον Φιλίπο να είναι μάλιστα προ των πυλών της απόλυσης σε περίπτωση ήττας! Διαβάστε το story.

O Φιλίπο Ιντζάγκι και ο Σιμόνε Ιντζάγκι έχουν να επιδείξουν αμφότεροι από μία γεμάτη ποδοσφαιρική καριέρα, ωστόσο το εντυπωσιακό είναι πως πέρα από κάποιες συναντήσεις τους -μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού- στην εθνική Ιταλίας, δεν είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη.

Κάτι ανάλογο συνέβαινε και στο διάστημα που ήταν προπονητές, όμως η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε το απόγευμα της Τετάρτης, τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι ως προπονητές, με τον Φιλίπο της Μπολόνια να υποδέχεται στο “Ρενάτο Νταλ’Άρα” τον Σιμόνε της Λάτσιο.

Στις εξέδρες του γηπέδου θα βρίσκονται μάλιστα ο μπαμπάς Τζανκάρλο και η μαμά Μαρίνα που είναι ζευγάρι εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, ενώ το “κλου” της ιστορίας είναι πως το ματς αυτό θυμίζει την ιστορία του “ο θάνατός σου η ζωή μου”.

Η Λάτσιο θέλει το τρίποντο για να διατηρηθεί στην 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο νέο Champions League ενώ η Μπολόνια μάχεται με νύχια και με δόντια για την αποφυγή του υποβιβασμού, με τους “ροσομπλού” να είναι αυτή τη στιγμή στο -1 από την 17η της βαθμολογίας Ουντινέζε.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο “Σούπερ Πίπο” κινδυνεύει με απόλυση σε περίπτωση ήττας ενώ αν καταφέρει και πάρει έστω την ισοπαλία (προέρχεται από δύο “λευκές” ισοπαλίες η ομάδα του) θα καταφέρει να κρατηθεί στον πάγκο της Μπολόνια στην ανατολή του 2019…

“Το ντέρμπι μεταξύ των αδερφών; Θα είναι παράξενο αλλά θα είναι συγκινητικό για την οικογένειά μου και για όποιον μας αγαπάει.

Στο γήπεδο θα είναι τα ανίψια μου και ας νικήσει ο καλύτερος. Θα είναι παράξενο αλλά το σίγουρο είναι πως ο καθένας θα θέλει το καλό της ομάδας του.

Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να περάσουμε μία όμορφη δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων”.