21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η τελευταία αγωνιστική βγάζει Πρωταθλητή στο Πρωτάθλημα Γυναικών

Η τελευταία αγωνιστική βγάζει Πρωταθλητή στο Πρωτάθλημα Γυναικών

By on 3 Μαΐου, 2019 0 591 Views

Apollon Ladies και Barcelona F.A. Pyrgos Limassol θα λύσουν τις διαφορές τους σε ενενήντα λεπτά τα οποία θα κρίνουν ποια από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει το Πρωτάθλήμα. Ο αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο Κοινοτικό Γήπεδο Παρεκκλησιάς στις 11:00 το πρωί και θα μεταδοθεί από τη Cytavision με την στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. 

Μετά από 23 αγωνιστικές, 18 στην Α’ φάση και 5 στη Β’ φάση, τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός και όλα θα κριθούν την Κυριακή στην 6η και τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Γυναικών. 

Η ομάδας της Barcelona F.A.  προηγείται με 63 βαθμούς έναντι 62 της ομάδας των Apollon Ladies. Η περσινή Πρωταθλήτρια Barcelona F.A. παίρνει τον τίτλο και με ισοπαλία ενώ η γηπεδούχος ομάδα των Apollon Ladies χρειάζεται νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. 
Μετά το τέλος του αγώνα, θα γίνει στο γήπεδο η απονομή του τροπαίου στην Πρωταθλήτρια ομάδα. 

Ο αγώνας της Κυριακής θα είναι ο 5ος φετινός μεταξύ των δύο ομάδων. Το Σεπτέμβριο αγωνίστηκαν για το Super Cup με την Barcelona F.A. να παίρνει τη νίκη με 1-0. Στην Α’ φάση του Πρωταθλήματος, στον πρώτο γύρο η Barcelona F.A. νίκησε με 1-0 ενώ στο δεύτερο γύρο ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1. Ισοπαλία 1-1 είχαμε και στον αγώνα του  πρώτου γύρου της Β’ φάσης.

Apollon Ladies και Barcelona F.A. Pyrgos Limassol θα αναμετρηθούν και την Παρασκευή 10 του Μάη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γυναικών.