30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024

To ΑΠΟΕΛ καθορίζει την μοίρα του…

By on 3 Μαΐου, 2019 0 1551 Views

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι οι πιο συνεπείς από τις υπόλοιπες στο πρωτάθλημα. Είναι οι ομάδες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις και διατηρούν τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εξαρτόμαστε από τα δικά μας πόδια και θέλουμε τη νίκη κόντρα στην ομάδα που ακολουθεί στη 2η θέση. Αναγνωρίζουμε πως είναι μια αναμέτρηση κόντρα σε ένα αντίπαλο που παίζει το τελευταίο του χαρτί. Είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι μεγάλο το επίτευγμα που προσπαθούμε να πετύχουμε. Κυνηγάμε κάτι μεγάλο και αυτό αποτελεί κίνητρο και για την ομάδα και για τον κόσμο».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία να καθαρίσει την υπόθεση τίτλος…  

«Αυτό μπορούσαμε να το πούμε και άλλες φορές. Τη μοίρα μας την καθορίζουμε εμείς ως ομάδα. Ότι στραβοπάτημα κάναμε ήταν λόγω της δικής μας παρουσίας. Παίζουμε σε ένα μαραθώνιο, σε ένα μεγάλο σε διάρκεια πρωτάθλημα και στο τέλος θα πάρεις αυτό που αξίζεις. Εμείς θα καθορίσουμε τη μοίρα μας. Πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ κυνηγά το 12ο τίτλο πρωταθλητή μέσα στον 21ο αιώνα…  

«Το ΑΠΟΕΛ είναι η κορυφαία ομάδα όλων των εποχών του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο συνδυασμός των επιτυχιών της δεκαετίας 2009-2019, δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί από οποιαδήποτε άλλη κυπριακή ομάδα. Αυτά θα τα εκτιμήσουμε μετά από δεκαετίες. Οποιαδήποτε ομάδα κατακτά το πρωτάθλημα, γίνεται μετά από μεγάλη προσπάθεια».

Για τα αγωνιστικά νέα…

«Ο Γκέντσογλου δεν είναι έτοιμος. Έχει ξεκινήσει ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα. Είναι εκτός και ο Καρλάο».

Για τους οργανωμένους που θα βρίσκονται εκτός γηπέδου…  

«Η θέση του κόσμου είναι μέσα στο γήπεδο, μέσα στις κερκίδες. Θα διαμορφωθεί το πάρκινγκ, θα μπει οθόνη υψηλής ευκρίνειας για να μπορούν να παρακολουθήσουν».

Για την προπώληση εισιτηρίων…

«Μέχρι χθες διατέθηκαν 400 εισιτήρια».

Για το οικονομικό…

«Είμαστε στον Μάιο και λειτουργούμε ομαλά στο οικονομικό έχουν γίνει αρκετές ενέργειες. Συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια για να κλείσει ομαλά η χρονιά. Όλες οι λεπτομέρειες θα εξηγηθούν στη γενική συνέλευση».

Για τις συνεχόμενες νίκες κόντρα στον Απόλλωνα και αν λένε κάτι ενόψει της αυριανής αναμέτρησης…

«Απολύτως τίποτα. Η προϊστορία δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, τουλάχιστον για τον αντίπαλο μας, έτσι είναι».