6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οριστικά τέλος από την Ανόρθωση είναι ο Μπέκα Μικελτάντζε.(Καμιά διάθεση να αποδεχθεί τακτικές ατζέντηδων)

Οριστικά τέλος από την Ανόρθωση είναι ο Μπέκα Μικελτάντζε.(Καμιά διάθεση να αποδεχθεί τακτικές ατζέντηδων)

By on 6 Ιουνίου, 2019 0 4488 Views

Αν και ο Μικελτάντζε αρχικά ήταν στο πλάνο του Κετσπάγια κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει και πλέον θα επιστρέψει στην πατρίδα του και στη Ρουστάβι. Το 40% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ανήκει σε μάνατζερς και έτσι η Ανόρθωση δεν μπορεί να το εξαγοράσει με τη ρήτρα των 30 χιλιάδων που διατηρούσε.

Σε χθεσινή επαφή με αντιπρόσωπό των μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε σχεδόν διπλάσια αύξηση των απολαβών του, ενώ ανάφερε πως από τη στιγμή που δεν πληρώθηκε η συμφωνηθείσα ρήτρα αυτή δεν υφίσταται και πως η Ανόρθωση, θα έπρεπε να πληρώσει περί τις 50 χιλιάδες για να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Απαιτήσεις που θεωρήθηκαν παράλογες, με τη διοίκηση σε πλήρη συνεννόηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια να θέτουν τέλος στην περίπτωση του Μικελτάτζε, μιας και δεν υπάρχει καμία διάθεση να πληρώσουν υπεραξία για κανένα παίκτη πόσο μάλλον για ένα που είχε μέτρια χρονιά ενώ δεν υπάρχει καμία πρόθεση να παίζει η Ανόρθωση το παιγνίδι των ατζέντηδων, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως όσα γίνονταν στο πρόσφατο παρελθόν, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Πλέον ο Κετσπάγια στρέφει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών για τον κατάλογο β’.