30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σίλτενφελντ:Δεν σκέφτομαι να φύγω…Τώρα άλλαξαν πολλά στην ομάδα

Σίλτενφελντ:Δεν σκέφτομαι να φύγω…Τώρα άλλαξαν πολλά στην ομάδα

By on 6 Ιουνίου, 2019 0 4398 Views

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του έκανε ο Γκόρντον Σίλτενφελντ. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ανόρθωση Ο Σίφο εξέφρασε την ικανοποίηση του , τονίζοντας πως δεν θέλει να αποχωρήσει.

Ο Σίφο ρωτήθηκε για τα δύο χρόνια στην Ανόρθωση, για το γεγονός πως είναι 11 χρόνια δίχως τίτλο και εάν επιθυμεί να αλλάξει περιβάλλον: «Έχω συμβόλαιο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα πρέπει να εμφανιστώ στην ομάδα την 1η Ιουλίου. Στο ποδόσφαιρο δεν γνωρίζει τι μπορεί να σου συμβεί από τη μία μέρα στην άλλη. Όμως είμαι χαρούμενος και δεν σκέφτομαι να φύγω. Είμαι σε καλή κατάσταση. Αισθάνομαι λυπημένος για τη φετινή χρονιά, γιατί σε ένα σημείο της χρονιάς ήμασταν τρίτοι και μετά λόγω ενός διαδικαστικού λάθος με τις ιατρικές εξετάσεις μας αφαιρέθηκαν εννέα βαθμοί και πέσαμε στην έβδομη θέση. Τώρα άλλαξαν πολλά στην ομάδα και στο διοικητικό καθεστώς. Μέσα στη χρονιά υπήρχε πολλή δυσαρέσκεια και αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές»

Ενώ ο Σίφο κλήθηκε να σχολιάσει τον Πράνιτς λέγοντας: «Δεν θα συνεχίσει στην Ανόρθωση όμως είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει την καριέρα του. Έχει πολλές επιλογές. Όταν τον κοιτάω στο γήπεδο μπορώ να πω ότι δείχνει νέος. Έχει δύναμη και θέληση.»