6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Δουλέψαμε για να είμαστε έτοιμοι για το πλάνο του αντιπάλου

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Δουλέψαμε για να είμαστε έτοιμοι για το πλάνο του αντιπάλου

By on 10 Ιουλίου, 2019 0 1304 Views

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή παραχώρησε συνέντευξη τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την Κάουνο Ζαλγκίρις για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πάνελ από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Φώτης Παπουλής.

Σωφρόνης Αυγουστή

Ένα σχόλιο για το αυριανό παιχνίδι: «Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που θέλει να δείξει κάτι, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για το επόμενο παιχνίδι που θα παιχθεί στην Λευκωσία».

Θα είναι καλύτερος ο Απόλλωνας από την περσινή περίοδο; «Θα το δούμε στην πορεία. Έχουμε φέρει αρκετούς ποδοσφαιριστές για να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο. Πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι πήγε Χ την περσινή χρονιά και θα αποφύγουμε αυτά τα λάθη. Εύχομαι να μην έχουμε τους ίδιους τραυματισμούς και μαζί με τους οπαδούς μας να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Έχετε παρακολουθήσει την Κάουνο Ζαλγκίρις; «Είδαμε και χθες το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα, αυτές οι ομάδες χρειάζονται προσοχή. Παίζει 3-5-2, δουλέψαμε για να είμαστε έτοιμοι για το πλάνο του αντιπάλου».

Θα γίνουν σύντομα κι άλλες μεταγραφές; «Προτεραιότητα είναι οι παίκτες που είναι εδώ μαζί μας. Αυτοί που θα έρθουν, θα πρέπει να παλέψουν για να μπουν στην ομάδα και να γίνουμε ένα καλό σύνολο».

Φώτης Παπουλής

Ένα σχόλιο για το αυριανό παιχνίδι: «Το φετινό μας ταξίδι ξεκινά από την Λιθουανία, υπάρχουν απαιτήσεις και θέλουμε να κάνουμε πορεία μέχρι τους ομίλους. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες, δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, όμως έχουμε δουλέψει και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο να περάσουμε την επόμενη φάση».