28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα που στοιχίζουν στην ομάδα

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα που στοιχίζουν στην ομάδα

By on 1 Αυγούστου, 2019 0 3445 Views

Μετά την πρόκριση επί της Σάμροκ Ρόβερς ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Οι παίκτες έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν την πρόκριση . Ο Απόλλωνας έδειξε ότι έχει και βάθος και ποιότητα. Χρησιμοποίησα 17 ποδοσφαιριστές σε δύο παιχνίδια. Αυτό δείχνει ότι τους υπολογίζω όλους και του σέβομαι και ντους αξίζει αυτό. Συγχαρητήρια και σε αυτούς που ήρθαν και μας στήριξαν. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Είναι η τελευταία φορά που μιλώ γι’ αυτό, με έχει κουράσει. Το σημαντικό είναι ότι στέλνουμε χαρούμενο τον κόσμο πίσω στον Λεμεσό».

Για την Αούστρια: «Είναι μια δυνατή ομάδα. Θα στείλουμε κάποιον να την δει για να μεταφέρουμε στους παίκτες αυτά που πρέπει».

Για τις απουσίες λόγω κίτρινων και κόκκινων καρτών: «Θέλω να δω την φάση του Παπουλή. Δεν το είδα. Είχαμε πολλά χτυπήματα του αντιπάλου που δεν τιμωρήθηκαν. Θέλω να πω και κάτι άλλο… Αν νομίζετε ότι κάποια περνούν απαρατήρητα… Δεν είναι σωστό να βγαίνουν κάποια πράγματα προς τα έξω αν θα τιμωρηθεί κάποιος παίκτης. Αυτό γίνεται εσωτερικά. Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν παίκτες όπως ο Σακέτι ο οποίος μπορεί να είναι ήρεμος και ξαφνικά να χάσει τον έλεγχο. Αυτός ήταν από την μέρα που ξεκίνησε και είναι 34. Αυτός είναι. Τον δεχόμαστε. Πρέπει να προσέξουμε και να αποφύγουμε αυτά τα πράγματα για να μην στοιχίσουν στην ομάδα. Είναι εύκολο να δεχτείς και κίτρινη και κόκκινη».