3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ:Μας έλειψε το γκολ…

By on 25 Αυγούστου, 2019 0 2110 Views

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης, έκανε ο Κωστάκης Αρτυματάς. Ο διεθνής μέσος αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τους Βργκοτς και Σίλιντενφελντ, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα στη μεσαία γραμμή και ήταν στους παίκτες που διακρίθηκαν

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα. Ήταν δύσκολη η ατμόσφαιρα. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και πλέον, βλέπουμε τη συνέχεια.

Δεν απειληθήκαμε. Αντίθετα, εμείς βρήκαμε τις ευκαιρίες. Αυτό που έλειψε ήταν να βάλουμε την μπάλα στα δίκτυα» ανέφερε αρχικά στη Cytavision.

Για τη θέση στην οποία αγωνίστηκε:«Ο προπονητής ξέρει από την προηγούμενη φορά που συνεργαστήκαμε, πως θα κάνω ότι χρειαστεί ομάδα. Θα δώσω το 100%».

Για την επιλογή του να πάει στην Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Δεν είναι θέμα αν είναι σωστή ή όχι η επιλογή. Πήρα την απόφαση και τώρα είμαι στην Ανόρθωση».

Για τη συνέχεια: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Τώρα έχουμε τρεις βδομάδες διακοπή και θα δουλέψουμε για να τελειοποιήσουμε ότι χρειάζεται. Θα προσπαθήσει να είναι έτοιμη η ομάδα  στο μέλλον».