2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Περήφανος για τους παίκτες.Στο Τσίρειο 30 χρόνια δεν άλλαξαν ούτε βίδα…

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Περήφανος για τους παίκτες.Στο Τσίρειο 30 χρόνια δεν άλλαξαν ούτε βίδα…

By on 25 Αυγούστου, 2019 0 3145 Views

Δεν ασχολήθηκε με το παιχνίδι ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια αλλά έκανε επίθεση στους αρμόδιους για την κατάσταση του Τσιρείου σταδίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες καθώς σε αυτές τις συνθήκες ήταν δύσκολο να συμμετέχουμε στο παιχνίδι και ακόμα πιο δύσκολο για τους παίκτες. Συγχαρητήρια και στον Ντούσαν γι ‘ αυτά που κατάφερε με την ΑΕΛ, ήταν παράδειγμα για όλους. Η παρουσία στην Ευρώπη ήταν καλή αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν τους άφησαν να περάσουν. Δεν μπορώ  να μην σχολιάσω κάτι. Διερωτώμαι αν είναι υπό την προστασία της ΟΥΝΕΣΚΟ τα αποδυτήρια του Τσιρείου για τους φιλοξενούμενους. Δεν είναι μόνο ο αγωνιστικός χώρος που ήταν καλός. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε στην 15η θέση στην Ευρώπη και να παίξουμε σε τέτοια γήπεδα. Έρχεσαι σε μια πόλη σαν την Λεμεσό που νομίζεις είστε στο εξωτερικό και να μην έχει ένα γήπεδο. Να μαζευτούμε οι υπόλοιπες ομάδες να βάλουμε από 1.500 ευρώ για να διορθώσουμε τα αποδυτήρια. Πριν το παιχνίδι ήταν 35 βαθμοί κελσίου στα αποδυτήρια με έναν ανεμιστήρα που φοβάσαι να μην πέσει πάνω σου. Όταν ήρθα πριν 30 χρόνια ήταν ακριβώς το ίδιο, δεν άλλαξαν ούτε βίδα. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα».

Για την Ανόρθωση, σε ποιο επίπεδο ετοιμότητας βρίσκεται και ότι κάποιοι παίκτες ήρθαν το τελευταίο διάστημα και ακόμα δεν μπήκαν:«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Αρχίσαμε νωρίς. Είχαμε δύο μήνες μπροστά μας, φέραμε αρκετούς παίκτες που τους ξέραμε τους περισσότερους. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα σύνολο το οποίο και με απουσίες θα μπορεί να κερδίζεις. Δεν μας ενδιέφεραν τα φιλικά παιχνίδια, κάναμε πέντε φιλικά σε μερικές μέρες. Ήρθαμε διαβασμένοι στο Τσίρειο. Εμείς μάθαμε να παίρνουμε πρωταθλήματα και είμαστε χαρούμενοι που φτιάχνουμε μια ομάδα η οποία ήταν καλή μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον κόσμο και το χειροκρότημα στο φινάλε: «Εμείς έχουμε τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Λεμεσό. Τώρα που θα φτιαχτεί και το «Αντώνης Παπαδόπουλος και θα παίζουμε μπροστά από τον κόσμο μας θα είναι ακόμα καλύτερα».