28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΟΜΑΣ ΝΤΟΛ:Τέτοια παιγνίδια δεν χρειάζονται κίνητρα…Θα είναι έτοιμο το ΑΠΟΕΛ

ΤΟΜΑΣ ΝΤΟΛ:Τέτοια παιγνίδια δεν χρειάζονται κίνητρα…Θα είναι έτοιμο το ΑΠΟΕΛ

By on 2 Οκτωβρίου, 2019 0 1442 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη από τον Τόμας Ντολ εν όψει του αυριανού αγώνα με την Σεβίλλη. Στο πάνελ από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς που μίλησε πρώτος.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι δημιουργείται καυτή ατμόσφαιρα. Όμως είμαστε όπως πάντα για το καλύτερο. Νιώθω τυχερός που είμαι εδώ», ανέφερε αρχικά.

Για το ότι προέρχεται από την ήττα με την Ντουντελάνζ: «Θα είναι διαφορετικό. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Τόμας Ντολ για το παιχνίδι δήλωσε:

«Σε τέτοια παιχνίδια δεν χρειάζεσαι κίνητρο. Οι παίκτες είναι έτοιμοι. Παίζουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο. Δεν ήταν καλή αρχή μας. Θα πρέπει να ειμαστε πιο δυνατοί και πιο γενναίοι. Οι παίκτες θα είναι έτοιμοι και θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με την Ντουντελάνζ».

Υπάρχει πίεση; «Η Ντουντελάνζ είναι παρελθόν. Θέλω οι παίκτες να πιστέψουν ότι μπορούν. Εξαρτάται από εμάς αν θα ειμαστε όπως πρέπει. Όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος».

Σε ποιους τομείς πρέπει να παίξει καλύτερα το ΑΠΟΕΛ; «Η Σεβίλλη είναι γρήγορη ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Να ειμαστε έτοιμοι πνευματικά και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας στιγμές».

Για την ανάγκη για καλή εμφάνιση: «Είναι σημαντικό που παίζουμε σε τέτοια παιχνίδια. Θα πρέπει να ειμαστε γενναίοι. Στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν νευρικοί. Οι 11 που θα αρχίσουν θα πρέπει να αμυνθούν καλά, αλλά θα κάνουμε και εμείς το παιχνίδι μας. Πιστεύω στους παίκτες μας. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και να κάνουμε μια νέα αρχή».

Για τον Μερκή: «Είναι καλό να έχεις έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό να υπάρχει σταθερότητα στο κέντρο της άμυνας».