18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Με πίστη στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός για κέρδος

By on 25 Οκτωβρίου, 2019 0 255 Views

Mια απο τις πιο δύσκολες αποστολές έχει σήμερα ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ την Ομόνοια στο παιγνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής.Κανένα παιγνίδι όμως δεν είναι χαμένο από χέρι και οι «μαυροπράσινοι» θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό για να έχουν βαθμολογικό κέρδος, Ο Πάμπος και οι παίκτες του πιστεύουν ότι έχουν τις δυνατότητες να το πετύχουν και αν τα καταφέρουν θα είναι σημαντική επιτυχία. Μέχρι στιγμής έδειξε η ομάδα ότι προσπαθεί σε όλα τα παιγνίδια της και διεκδικεί το καλύτερο που μπορεί και το ίδιο θα κάνει και σήμερα, αν και αγωνίζεται απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο που έχει τις δικές του φιλοδοξίες στη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, αλλά δείχνει ικανός να κάνει τη ζημιά κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα.
Ιδιαίτερο στοιχείο η επιστροφή του Πάμπου Χριστοδούλου, του προπονητή του Ολυμπιακού, στο ΓΣΠ, κόντρα στην προηγουμένη του ομάδα. Ο Κύπριος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές του, αφού εκτός θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Ακόστα. Οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεση του. Επιπλέον επιλογή ο Ενόχ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή, ενώ επανήλθε ο Αγιτέ, μετά την τιμωρία του. Υπολογίζεται και ο Αζουλάο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Μια αλλαγή αναμένεται στην ενδεκάδα. Τη θέση του Ακόστα θα πάρει ο Ντουβεντρού, με τον Αγιτέ να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης. Οι πιθανοί έντεκα: Κίρεφ, Ψάλτης, Κίκο, Σαμπίνια, Σιντιμπέ, Οικονομίδης, Βινίσιους, Ζαχαρίου, Μπιλάλ, Νουβεντρού και Αγιτέ.