3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΙΚΟΛΑΣ:Έχω αρκετό πόνο αλλά δεν νομίζω να είναι σοβαρός τραυματισμός

ΝΙΚΟΛΑΣ:Έχω αρκετό πόνο αλλά δεν νομίζω να είναι σοβαρός τραυματισμός

By on 25 Οκτωβρίου, 2019 0 403 Views

Ο Νικόλας Ιωάννου μίλησε στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Καραμπάχ στο Μπακού.
«Ξέραμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εδώ στη Καραμπάχ. Ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα είτε ισοπαλία είτε τη νίκη για να παραμείνουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πιστεύω ότι τα παιδιά τα έδωσαν όλα, σε κάποιους τομείς στο παιχνίδι παίξαμε αρκετά καλά μπορώ να πω, σίγουρα περιμένουμε ακόμη παραπάνω. Πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως είμαστε τυχεροί που φύγαμε με τον ένα βαθμό» είπε αρχικά.

Επηρεαστήκατε στο γρήγορο γκολ της Καραμπάχ; «Όχι δεν επηρεαστήκαμε απλά το γκολ ήρθε από εμάς, κάναμε κάποιο λάθος. Όμως επανήλθαμε μετά το γκολ, γυρίσαμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ πάλι από εμάς. Δεν ήμασταν έτοιμοι όταν έγινε το κόρνερ».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός. Τους έχουμε ξανά στο ΓΣΠ, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη και να μπορέσουμε να πιστέψουμε στη πρόκριση».

Για το γκολ στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής: «Σίγουρα το δουλεύουμε στη προπόνηση. Από την αρχή ήθελα να πάω στο πρώτο δοκάρι, το πίστεψα και σκόραρα».

Για τον τραυματισμό, είναι σοβαρός; «Δεν ξέρω. Θα το εξετάσουμε με τον γιατρό, δεν νομίζω, όμως έχω αρκετό πόνο».