7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΥΓΟΥΣΤΗ:Η ομάδα δεν είναι αυτή που είχα τα προηγούμενα χρόνια.Ο Κονναφής είναι άνθρωπος της διοίκησης

ΑΥΓΟΥΣΤΗ:Η ομάδα δεν είναι αυτή που είχα τα προηγούμενα χρόνια.Ο Κονναφής είναι άνθρωπος της διοίκησης

By on 26 Οκτωβρίου, 2019 0 824 Views

Έντονος ο Σωφρόνης στη διάσκεψη τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ ανέφερε αρχικά:

«Σίγουρα για εμάς αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο. Σήμερα μέτρησαν γκολ όλα σουτ έκανε ο αντίπαλος και  πήγαν στο στόχο. Αυτό που είδα στην επιστροφή μου δεν είναι αυτό που περίμενα. Έγιναν πάρα πολλά. Αν έκανα σωστό η λάθος που επέστρεψα, είναι δική μου απόφαση. Είμαι εδώ για να διορθώσω κάποια πράγματα. Θα προσπαθήσω να τα διορθώσω, αλλά η ομάδα δεν είναι αυτή που είχα τα προηγούμενα χρόνια. Και στα Ευρωπαϊκά δεν ήταν έτσι η ομάδα, ήδη ενημέρωσα τους παίκτες μου ότι πρέπει να βρούμε τους τρόπους να λύσουμε κάποια πράγματα. Εμείς είμαστε στα αποδυτήρια και πρέπει να βρεθεί λύση. Ο Απόλλωνας δεν έχει κανένα ανάγκη, ούτε προπονητή ούτε ποδοσφαιριστές. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της με κάποιες σωστές αποφάσεις από όλους. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι σημαντικό. Εγώ θα πω κάτι πως ποτέ δεν είχαμε ποδοσφαιριστές να διώχνουν μπάλες».

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ρωτήθηκε στη διάσκεψη τύπου και για την παρουσία του Πέτρου Κονναφή στο πόστο του τεχνικού διευθυντή από τον Μάρτιο.

«Τι να πω εγώ γι’ αυτό. Ο Πέτρος είναι ο άνθρωπος της διοίκησης. Εγώ και οι παίκτες μου είμαστε υποχρεωμένοι να τον δεχθούμε. Ο Πέτρος υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση και δεν έγινε αποδεκτή από αυτήν. Εγώ δεν έχω κάτι με τον Πέτρο».