19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Αυτή η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία, είναι πολύ σημαντική.

ΚΕΡΚΕΖ:Αυτή η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία, είναι πολύ σημαντική.

By on 26 Οκτωβρίου, 2019 0 630 Views

Ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ στη διάσκεψη τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα.

«Όταν κερδίζουμε ένα ντέρμπι πάντα είναι καλό. Ειδικά απέναντι στον Απόλλωνα. Στο α’ ημίχρονο θεωρώ ότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με καλό ρυθμό. Το πρόβλημα για εμάς ήταν οι δυο αναγκαστικές αλλαγές. Για εμάς ήταν πρόβλημα το πως θα παίζαμε στο β’ ημίχρονο. Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν δύσκολα γιατί είχε τον έλεγχο ο Απόλλωνας. Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε και τη μισή ευκαιρία που θα μας δοθεί γιατί ο Απόλλωνας είναι επικίνδυνη ομάδα. Θέλω να εκφράσω το σεβασμό στους παίκτες μου. Αυτή η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία, είναι πολύ σημαντική. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τον Σωφρόνη. Καταλαβαίνω πως νιώθει ο Σωφρόνης. Του εύχομαι να βρει τη δύναμη και να συνεχίσει γιατί είναι πολύ καλός προπονητής. Ήταν ένα ντέρμπι με πολύ λίγο κόσμο. Το πρόβλημα όμως είναι γενικό. Τουλάχιστον νιώσαμε τον παλμό τους σε κάποιες στιγμές, αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Πάφο. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο όπως δήλωσε και ο Σωφρόνης την περασμένη εβδομάδα».

“Το έχω ξανά πει ο Απόλλωνας του Σωφρόνης είναι πολύ καλή ομάδα όμως μερικές φορές ένα μίνι μπορεί να κερδίσει την Ferrari” ήταν η τελευταία ατάκα του προπονητή των νικητών.