3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η εικόνα ,το κλίμα και η πορεία της Ανόρθωσης είναι αποτέλεσμα δουλειάς

Η εικόνα ,το κλίμα και η πορεία της Ανόρθωσης είναι αποτέλεσμα δουλειάς

By on 29 Οκτωβρίου, 2019 0 506 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την ευρεία νίκη επί της Δόξας, την απόδοση της βαρωσιώτικης ομάδας και τις… μονάδες που κάνουν τη διαφορά, και ανεβαίνουν παιχνίδι με παιχνίδι.

Η Ανόρθωση είναι στην κορυφή, παίρνοντας μια ευρεία νίκη: «Αυτό είναι που θέλαμε με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής. Σε σχέση με το δικό μας αποτέλεσμα και με το άνετο 6-0. Πέρα από το αποτέλεσμα, είχε και κάποια επιπλέον οφέλη η εμφάνιση της ομάδας. Τα γκολ των επιθετικών μας, το γκολ του Νταουσβίλι, αλλά και την εμφάνιση που είχε ο Ράγιος. Ήταν πολύ σημαντικά κομμάτια έτσι ώστε να… ξεμπουκώσουν και να αντιμετωπίσουν με καλύτερη ψυχολογία τη συνέχεια. Μετά από τέτοια νίκη υπάρχει πλήρη ικανοποίηση».

Για τον τρόπο με τον οποίο χτίστηκε η φετινή ομάδα και την διατήρησή της στην κορυφή: «Σκοπός ήταν η Ανόρθωση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Με αυτό το σκεπτικό έγινε η προετοιμασία. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε την ομάδα να είναι συγκεντρωμένη και σοβαρή. Σαφώς, καλούμαστε να συνεχίσουμε με αυτή την σταθερότητα. Θεωρητικά είμαστε το φαβορί στα επόμενα τρία παιχνίδια, όμως αυτό καλούμαστε να το επιβεβαιώσουμε με την αγωνιστική μας παρουσία μέσα στο γήπεδο».

Ποιο είναι το συστατικό της επιτυχίας; «Αν και είμαστε μια καινούργια ομάδα, υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα που δημιουργεί ένα ευχάριστο και ιδανικό… κόκτειλ όλων αυτών που βλέπουμε στο γήπεδο, της συμπεριφοράς αλλά και στον τρόπο που πανηγυρίζονται τα γκολ. Είναι μια εικόνα που βγαίνει μέσα από τη δουλειά που έγινε και που γίνεται. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλα αυτά».

Για την παρουσία του Κατσαράβα: «Ο Τιμούρ έχει τον τρόπο του για να βγάζει τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο. Δυο γκολ πέτυχε και ο Ντούρις, σημειώνοντας στα θετικά και όλες τις αλλαγές. Κανένας δεν περισσεύει. Όλοι είναι σημαντικοί στην ομάδα. Μπορεί κάποιοι να αγωνίζονται,  όμως όλοι μπορεί να χρειαστούν και παλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις».

Είναι δίπλα στην ομάδα ο κόσμος: «Θεωρούμε δεδομένο ότι θα είναι στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ενθουσιασμός στον κόσμο. Έρχεται στο γήπεδο και το έχει αποδείξει. Είμαι βέβαιος ότι θα πράξει και αυτό την Κυριακή το απόγευμα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Από αύριο επαναρχίζει η προετοιμασία, θα ξεκαθαρίσει και του Οκριασβίλι. Και ο Σελίν που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα, θα αξιολογηθεί και αυτού η κατάστασή του. Αύριο, θα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα».