6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Πονάει την ΑΕΛ η απουσία του κόσμου

By on 29 Οκτωβρίου, 2019 0 571 Views

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, τα… πολλά αγωνιστικά προβλήματα, τις δηλώσεις του Κέρκεζ και την συνέχεια.

«Ήταν μια νίκη που αφήνει θετικά μηνύματα. Πόσο μάλλον μια τέτοια νίκη σε ντέρμπι και απέναντι στον Απόλλωνα, σε ένα σημείο που την θέλαμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν πολύ ουσιαστικό το σημείο που πήραμε αυτό το ντέρμπι. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Είναι μια νίκη που μας αφήνει θετικά στοιχεία και σαφώς το έχουμε εισπράξει θετικά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για την αντίδραση που έβγαλε η ΑΕΛ:

«Σημαίνει πάρα αλλά. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν τη νίκη και με την ΑΕΚ. Ήταν άλλοι λόγοι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι την ανατροπή την κάναμε και με τη Νέα Σαλαμίνα, αν και χάσαμε στο τέλος από τα δικά μας λάθη. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το ρυθμό που έχει αποκτήσει η ομάδα. Το παλεύουν οι παίκτες μέχρι το τέλος. Είχαμε και τρεις σοβαρές απουσίες, των Τζούνιορ, Αβραάμ και Αντάμοβιτς, είχαμε και τρεις αναγκαστικές αλλαγές και όλα αυτά μετρούν ακόμη περισσότερο».

Ποια είναι τα νέα για τους τραυματίες: «Θα δούμε για το Γκοντάλ αφού θα περάσει από MRI, την ίδια ενόχληση είχε και στο προηγούμενο παιχνίδι και πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς αντιμετωπίζει. Ο Κάρλος είχε μια ζαλάδα. Για τον Μαέ ήταν μια κάκωση στον αστράγαλο. Θα ακολουθήσει αποθεραπεία και αποκατάσταση, δεν είναι κάτι σοβαρό. Αναμένεται να προλάβει το παιχνίδι με την Πάφο. Θα απουσιάζει ο Γουίλερ. Επιστρέφει ο Αβραάμ. Ο Τζούνιορ ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και αυτή την εβδομάδα. Ο Αντάμοβιτς έχει ξεκινήσει να τρέχει, ίσως όμως χρειαστεί ακόμη 1-2 εβδομάδες για να αποκατασταθεί πλήρως η περίπτωσή του».

Για τις δηλώσεις του Κέρκεζ και το συμβόλαιό του: «Έχει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν υπήρχε κάποια συζήτηση δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Τώρα δουλεύουμε όλοι κανονικά υπό αυτές τις συνθήκες. Από εκεί και πέρα είναι πολύ νωρίς για να παρθεί κάποια απόφαση».

Για την συνέχεια και το ματς με την Πάφο: «Θα έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Πάφος έχει υψηλές απαιτήσεις, όμως παραμένει ένα παιχνίδι όπου θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, παρά τις απουσίες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη αφού στο τέλος, αυτό που μετράει είναι ο βαθμολογικός πίνακας».

Για την… απουσία του κόσμου: «Είναι κάτι που μας πονάει ιδιαίτερα. Δεν περνάει απαρατήρητη η παρουσία του κόσμου στην κερκίδα που δεν είναι αυτή που θέλαμε. Μας στοιχίζει, όμως σεβόμαστε και αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους δεν έρχεται στο γήπεδο. Μιας και το αναφέρουμε, θα κάνουμε την έκκληση να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει».