30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΤΟΛ:Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι εφικτό

ΝΤΟΛ:Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι εφικτό

By on 6 Νοεμβρίου, 2019 0 357 Views

Διάσκεψη τύπου παραχώρησε ο Τόμας Ντολ, εν όψει του αυριανού αγώνα με την Καραμπάχ, που είναι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πάνελ από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Λίνους Χαλένιους που μίλησε πρώτος.

Περιμένετε κάτι διαφορετικό από την Καραμπάχ στο 4ο φετινό παιχνίδι σας; «Δεν είναι το τόσο σύνηθες να παίζεις 4 φορές τον ίδιο αντίπαλο. Δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε πως να αγωνιστούμε. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Ο κόσμος περιμένει πολλά από εσένα. Νιώθεις πίεση; «Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο θέλω να σκοράρω. Δεν έχει σχέση ποιος θα σκοράρει, αύριο θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τον κόσμο: «Ελπίζω να έχει καλή ατμόσφαιρα και περισσότερο κόσμο. Περιμένουμε να μας βοηθήσει».

Ερωτήσεις προς τον κ. Ντολ:

Για το πως νιώθει, για την κρισιμότητα του αγώνα: «Νιώθω πολύ πολύ καλά. Πριν δύο εβδομάδες ίσως η ομάδα δεν ήταν σε καλή φόρμα. Είχαμε κάποια προβλήματα στο πρωτάθλημα και δεν παίζαμε καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά οι παίκτες ανταποκρίθηκαν. Είμαστε καλύτερα, έχουμε βρει τα πατήματα μας.  Είχαμε ένα όχι και τόσο καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ αλλά είχαμε καλά στοιχεία. Μπορεί να μην κερδίσαμε αλλά κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Όπως είπε και ο Λίνους, χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι εφικτό. Είναι τελικός, αλλά είχαμε τελικό ξανά με την Καραμπάχ στο πρώτο μου παιχνίδι. Ήταν ένας τελικός τότε και οι παίκτες αντέδρασαν πάρα πολύ καλά».

Για το τι ζητά από τους παίκτες, πως περιμένει να αντιμετωπίσουν αυτό το παιχνίδι και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Τι ζητώ, ξέρουν οι παίκτες μου πως πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι. Αυτού του είδους τα παιχνίδια χρειάζεσαι καλή συγκέντρωση. Θα έχουμε ευκαιρίες και θα πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικός αγώνας. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν στην Ευρώπη. Θα είναι διαφορετικό διότι παίζουμε στην έδρα μας, στο κοινό μας. Είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις, θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ έξυπνα και να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Οι παίκτες μου έχουν εμπειρία, ξέρουν πως να παίξουν. Δείχνουν όλοι καλά. Μπέζιακ, Γιάκολις και Ντε Βινσέντι έχουν χάσει κάποιες προπονήσεις. Έχω πολλές επιλογές. Είναι μια καλή στιγμή για όλους, το τιμ μου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Από τους φυσιοθεραπευτές μέχρι τους φροντιστές».