18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Αυτοί που θα παίξουν θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.(θα είναι στην αποστολή ο Ζελάγια και ίσως ο Ματέι)

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Αυτοί που θα παίξουν θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.(θα είναι στην αποστολή ο Ζελάγια και ίσως ο Ματέι)

By on 9 Ιανουαρίου, 2020 0 3474 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει και της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta παρέθεσε ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή.

Tα πιο σημαντικά που ανέφερε:
«Θα προσπαθήσουμε μέχρι το Σάββατο να δούμε ποιοι θα μπορέσουν από τους τραυματίες να μας βοηθήσουν. Όσοι δεν τα καταφέρουν, σίγουρα αυτοί που θα πάνε Λευκωσία θα βρουν τον τρόπο να πάρουν τους τρεις βαθμούς» είπε αρχικά
Είναι αμφίβολοι Γιούστε, Χάμπος και Παπουλής; «Είναι και ο Νσούε. Ακόμα δεν νιώθει καλά στο 100% το πόδι του και είναι και αυτός αμφίβολος».
Θα είναι στην αποστολή ο Ματέϊ; «Αν έρθει το διεθνές πιστοποιητικό του θα είναι στην αποστολή. Τον βλέπαμε και τα προηγούμενα χρόνια, είχα και μια επικοινωνία μαζί του καθώς ήταν με τον Αντόνε με τον οποίο έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μου έδωσε και ο Αντόνε πληροφορίες. Είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, καλός χειριστής της μπάλας και δημιουργεί αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο. Μαζί με την βοήθεια των υπόλοιπων στο επιθετικό κομμάτι θα μας δώσει επιπλέον λύσεις».
Όταν υπάρχει αυτή η πρόταση πόσο εύκολο είναι να είναι συγκεντρωμένος ο Ζελάγια και αν σας προβληματίζει αυτό: «Πάντα είναι σωστός επαγγελματίας και σωστός ποδοσφαιριστής. Είτε είναι βασικός, είτε σαν αλλαγή δίνει πάντα το 100% και γι’ αυτό ανταμείβεται με αυτές τις προτάσεις στα 33 του χρόνια» .
Αν φύγει ο Ζελάγια πως θα προχωρήσετε; «Αν φύγει ο Ζελάγια ανοίγει ακόμα μια θέση. Θα ψάξουμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του, με ένα ψηλό παιδί που να κρατά μπάλα. Θα ψάξουμε και κάτι άλλο για να δώσουμε περισσότερες βοήθειες στην ομάδα. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας. Αυτό γιατί υπάρχουν τραυματισμοί και τιμωρίες και ο δεύτερος όλα αυτά που γίνονται γύρω από την ομάδα και τα δημοσιεύματα δημιούργησαν αρκετά θέματα. Ζήτησα ηρεμία από τους παίκτες. Η η ηρεμία ήταν το μεγάλο όπλο μας στα προηγούμενα παιχνίδια. Να ασχοληθούμε μόνο με τον Ολυμπιακό και από Δευτέρας να δούμε τα υπόλοιπα».
Για τα όσα ακολούθησαν του ντέρμπι με την Ομόνοια, νιώθετε ότι μείωσαν τη νίκη σας; «Όταν είσαι Κύπριος προπονητής ακούς διάφορα και στον δρόμο. Όταν εξέφρασα τον σεβασμό μου για τους παίκτες είναι λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν. Αν άλλη ομάδα είχε αυτά τα προβλήματα και είχε να αντιμετωπίσει τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, τις πρωτοπόρους ίσως να μην τα κατάφερνε. Αλίμονο αν δεν δεχόμασταν πίεση από τους αντιπάλους. Είναι άδικο να μειώνεται η νίκη μας. Τώρα πάλι έχουμε τρεις σημαντικές απουσίες λόγω τιμωρίας».
Για την διαιτησία: «Και οι διαιτητές έχουν πίεση. Πρέπει όλοι να βελτιωθούμε. Η κάθε ομάδα στο γήπεδο θέλει να παίρνει και τα σφυρίγματα της γιατί ξόδεψε αρκετά χρήματα. Οι διαιτητές δεν πρέπει να είναι σε πρώτο πλάνο αλλά να περνά απαρατήρητος».

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Για το θέμα Σελίμοβιτς: «Ο Σελίμοβιτς μένει στην διάθεση του προπονητή».
Για το θέμα Ζελάγια: «Το μόνο δεδομένο είναι ότι έφτασε συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα για τον Ζελάγια. Οι οποιοσδήποτε εξελίξεις θα έρθουν το επόμενο διάστημα. Εξετάζεται η πρόταση από το δ.σ. και τον ποδοσφαιριστή. Θα είναι κανονικά στην αποστολή με Ολυμπιακό».
Για την περίπτωση Ντιγκινί και την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή: «Δεν θα φτάσουμε στη διαδικασία να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε. Όταν θα υπάρχει κάτι θα προχωρήσουμε σε ανακοίνωση».