18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΟΥΜΠΟΤΣΑΝ:Με αυτά που δείξαμε, μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα

ΧΟΥΜΠΟΤΣΑΝ:Με αυτά που δείξαμε, μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα

By on 9 Ιανουαρίου, 2020 0 1512 Views

Ο Τόμας Χούμποτσαν μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας. Ο Σλοβάκος αμυντικός, αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με την Πάφο, αλλά και για αυτόν που προηγήθηκε κόντρα στον Απόλλωνα.
Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Η Πάφος αγωνίστηκε τη Δευτέρα, έτσι είχε μικρό διάστημα για να επανέλθει. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ούτε σε καλή θέση στη βαθμολογία, όμως θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας. Ελπίζω ότι στο γήπεδο μας, με τον κόσμο μας, μπορούμε να είμαστε χαρούμενο μετά το παιχνίδι. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, την αγωνιστική κατάσταση και τη φόρμα που βρίσκεται η ομάδα, μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι μετά το παιχνίδι. Μπορεί να είναι δύσκολος αγώνας, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά είδαμε πως ελέγξαμε το παιχνίδι με σωστή συμπεριφορά. Λόγω ατυχίας, το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για μας, αλλά η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας που δείξαμε στο παιχνίδι, ήταν αρκετά καλά».
Για τη δική του παρουσία: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται συνεχώς, γίνεται καλύτερος. Η ομάδα απέδιδε πάρα πολύ καλά και εγώ έμπαινα στο παιχνίδι, όποτε ήταν αναγκαίο. Προετοίμασα τον εαυτό μου για να βοηθώ την ομάδα να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και να κάνω το καλύτερο για αυτήν».
Για τις εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα: «Έχουμε κάποιους στόχους που πρέπει να υλοποιήσουμε στο τέλος της χρονιάς. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, είμαστε όμως λίγο απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα. Με τον χαρακτήρα που δείξαμε, μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα».
Για τον κόσμο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ήρθαν στο γήπεδο και μας στήριξαν. Επίσης, είδαν πως δώσαμε τα πάντα στον αγώνα και είναι πολύ καλό το ότι μας χειροκρότησαν».