4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Οι ομάδες του β΄ομίλου πάνε με κοινή θέση στην ΚΟΠ

By on 21 Μαρτίου, 2020 0 315 Views

Συνασπίζονται οι ομάδες του β’ ομίλου, σε μία προσπάθεια τους να ανταλλάξουν απόψεις και να καταλήξουν αν είναι δυνατόν σε κοινή θέση, την οποία θα μεταφέρουν στην ΚΟΠ και θα αφορά την άποψη τους αναφορικά με το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα 2019-20.
Την Παρασκευή το βράδυ, έγινε συνάντηση στη Λάρνακα, στην παρουσία προέδρων και άλλων εκπροσώπων της Νέας Σαλαμίνας του Ολυμπιακού, της Ε.Ν.Π, του Εθνικού και της Δόξας.
Η Πάφος δεν εκπροσωπήθηκε, αλλά όπως φαίνεται, είναι διατεθειμένη να συνταχθεί με τις άλλες 5 ομάδες.
Οι πληροφορίες λένε ότι στη συνάντηση επικράτησε η άποψη ότι η ΚΟΠ πρέπει όσο το δυνατόν πιο νωρίς, να πάρει μία απόφαση.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που φαίνεται να «βασανίζει» τις συγκεκριμένες ομάδες, είναι το οικονομικό. Ειδικά οι παρευρισκόμενοι, συμφώνησαν ότι δεν είναι σε θέση να πληρώσουν μισθό, πέρα από τον Μάρτιο και αυτός είναι ο λόγος που επιθυμούν από την ομοσπονδία να τους ενημερώσει αν θα γίνουν αγώνες ή όχι στο β΄όμιλο.
Φαίνεται πάντως, να ευνοούν το σενάριο της μη συνέχισης του δικού τους πρωταθλήματος και δεν τους απασχολεί αν δεν ισχύσει η διαβάθμιση ή αν γίνουν 14 οι ομάδες.
Τις απόψεις αυτές θα τις μεταφέρουν στην ΚΟΠ, ούτως να ξέρει τη γραμμή τους εν αναμονή όμως της νεότερης απόφασης.