20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΡΗΣ:Να γίνουν 16 ομάδες στην Α΄κατηγορία για να μην αδικηθεί καμία ομάδα!

ΑΡΗΣ:Να γίνουν 16 ομάδες στην Α΄κατηγορία για να μην αδικηθεί καμία ομάδα!

By on 29 Απριλίου, 2020 0 414 Views

Ο Πρόεδρος του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, τονίζοντας ότι πλέον, είναι πολύ δύσκολο να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.
Η αρχική τοποθέτηση: «Ευχόμαστε να ομαλοποιηθούν τα πράγματα και κάποια στιγμή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι λίγο δύσκολο να ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα, ειδικά, μετά που άκουσα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Η πιθανότητα είναι μικρή και πρέπει να συμβιβαστούμε. Οι πιθανότητες για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα είναι ελάχιστες».
Για το πως θα προχωρήσουν σε περίπτωση οριστικής διακοπής: «Ο κάθε παράγοντας υποστηρίζει το σενάριο που τον βολεύει περισσότερο. Εμείς θέλουμε να μην αδικηθεί καμία ομάδα. Αν θα παραμείνουν 12 ομάδες θα πέσουν οι δύο τελευταίες και θα ανεβούν οι πρώτες δύο. Αν η λογική είναι να πάμε σε 14 ομάδες, κάποιες ομάδες θα αδικηθούν. Αν υπάρχει αυτό το σενάριο, η ΚΟΠ θα το δει και θα προβεί σε κάποιες άλλες ενέργειες. Υπάρχει και ένα σενάριο των 16 ομάδων. Σε αυτό το σενάριο δεν θα αδικηθεί κανένας. Θα μπορούσε για φέτος να γίνει ένα σενάριο των 16 ομάδων και να επανέλθουμε στις 12 ομάδες τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο. Ή να πέσουμε στις 14 ομάδες την επόμενη χρονιά. Η αλήθεια είναι ότι με 12 ομάδες έγινε πολύ πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έχουμε την πανδημία και δεν θα πρέπει να αδικηθεί καμία ομάδα».
Για το ότι στην Ολλανδία κάποιες ομάδες καταφεύγουν στη δικαιοσύνη και αν σκέφτονται να κάνουν κάτι παρόμοιο: «Αν γίνουν 14 ομάδες θα είμαστε αδικημένοι. Θα διαβουλευτούμε με την ομοσπονδία και αν δεν βρούμε συμβιβαστική λύση υπάρχει το ενδεχόμενο να καταφύγουμε στα δικαστήρια»