10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ:Προέχει η υγειά όλων, αλλά τα παιγνίδια κερδίζονται στο γήπεδο

ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ:Προέχει η υγειά όλων, αλλά τα παιγνίδια κερδίζονται στο γήπεδο

By on 29 Απριλίου, 2020 0 325 Views

Στον Super Sport FM 104,0 μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Άντρος Κουλουμπρής. Οι τοποθετήσεις του:

«Ο προπονητής ειδικά αυτή την περίοδο διαδραματίζει ένα πολύ μεγάλο έργο, σπαταλάει πολλές ώρες για να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι, αυτό το κακό που μας βρήκε, μας έχει φέρει… τούμπα τα επαγγελματικά δεδομένα, μερίδα προπονητών, είναι σε μια γραμμή προβληματισμού για το πως θα ξημερώσει η επόμενη μέρα, οι προπονητές θα είναι αυτοί που θα εκτελέσουν την οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί, είτε παίξουμε είτε όχι, αν δεν υπάρχει δράση τα πάντα θα είναι πολύ διαφορετικά…».

Για αποφάσεις μετά το Υπουργικό: «Δεν νομίζω ότι σήμερα ή αύριο θα ληφθούν αποφάσεις, θα βλέπουμε μέρα με τη μέρα την εξέλιξη των πραγμάτων, για να δούμε πως πάει η κατάσταση».

Για τα όρια που έθεσε η ΟΥΕΦΑ: «Η ΟΥΕΦΑ μεταβάλλεται στην πορεία των πραγμάτων, γιατί τα δεδομένα σε κάθε χωρά είναι διαφορετικά, οι ειδικοί είναι αυτοί που θα δώσουν κατεύθυνση και θα αποφασίσουν».

Για την χθεσινή ανακοίνωση: «Προέχει η υγειά όλων των εμπλεκόμενων, αλλά τα παιγνίδια κερδίζονται στο γήπεδο, γιατί όλοι θέλουμε να βρούμε την κανονικότητα μας και όλα να κερδηθούν στον αγωνιστικό χώρο».

Η δυσκολία του επαγγέλματος: «Στο αναπτυξιακό κομμάτι οι προπονητές έχουν μεγαλύτερες δυσκολίες, ο κάθε προπονητής πρέπει να πάρει τα δεδουλευμένα του και να συσκεφθεί έπειτα με την ομάδα του για το υπόλοιπο του συμβολαίου. Αρκετοί είναι κοντά ώστε να βρουν τις λύσεις, ο Σύνδεσμος είναι δίπλα σε όλους».

Για την κατοχύρωση του επαγγέλματος: «Είχαμε επαφές με τους αρχηγούς των κομμάτων, θα γίνει προσπάθεια και με την Υπουργό Εργασίας, επίσης έχουμε και επαφή με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, το θέμα έχει να κάνει με τον κατώτατο μισθό που πρέπει να οριστεί, υπάρχει ακόμη θέμα με την καταβολή του ποσού των κοινωνικών ασφαλίσεων και είναι υποχρέωση των εργοδοτών να το κάνουν αυτό».

Για… κόντρα με ΠΑΣΠ: «Πρέπει να έχουμε ένα κοινό στόχο και ένα κοινό σκοπό, πρέπει να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις για να δούμε πως θα προχωρήσουμε την επόμενη μέρα, δεν θα υπάρξει όφελος αν συνεχιστούν οι αντιπαραθέσεις».

Θα πάτε αύριο στο προεδρικό; «Ναι έχουμε κληθεί να παρουσιαστούμε και θα δώσουμε τις δικές μας θέσεις και απόψεις».