9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Για τον Ουζόχο θα περιμένουμε…Το πρόβλημα είναι με την ομάδα του στην Ισπανία

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Για τον Ουζόχο θα περιμένουμε…Το πρόβλημα είναι με την ομάδα του στην Ισπανία

By on 23 Ιουνίου, 2020 0 961 Views

Tο ενδιαφέρον για συνεργασία με τον Φράνσις Ουζόχο επιβεβαίωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης στην συνέντευξη του στον ALPHA. «Μας ενδιαφέρει η περίπτωση Ουζόχο» τοποθετήθηκε σε σχετική ερώτηση.
Αναλυτικά είπε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.
Για το ποδόσφαιρο μετά την πανδημία: «Είναι από τις δυσκολότερες εποχές που έχω βιώσει. Υποφέρει το ποδόσφαιρο σε όλο τον πλανήτη. Αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα στην αποπεράτωση του προγραμματισμού. Τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά στην προσέλευση του κόσμου δεν μπορεί να διευκρινιστεί ακόμα, ο κόσμος μπορεί να είναι επιφυλακτικός να έρθει στο γήπεδο. Υπάρχουν πρωταθλήματα που θα πάρουν ένα μήνα να τελειώσουν και αυτό μας εμποδίζει να προγραμματιστούμε. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν γίνει με τέτοιο τρόπο που θα δυσχαιρένουν ακόμα περισσότερο τα οικονομικά των ομάδων. Χάνονται εισοδήματα, υπάρχει πρόβλημα με τις προπωλήσεις των διαρκείας. Το ένα θέμα φέρνει το άλλο».
Για τα ευρωπαϊκά έσοδα: «Χωρίς πρόκριση σε ομίλους είναι δύσκολο να αντεπεξέλθουμε με τους προϋπολογισμούς που έχουμε. Το έχουμε περάσει πριν δύο χρόνια αλλά είχαμε αποθέματα. Φέτος, όσο και αν προσπαθούμε να κάνουμε χαμηλότερους προϋπολογισμούς, θα είναι δύσκολο στην πρώτη χρονιά. Πρέπει να δούμε τι αποτελέσματα θα φέρουν».
Για τη μείωση του μπάτζετ: «Θα είναι πέραν του 30%. Αν τις προηγούμενες χρονιές ήταν γύρω στα 11 εκατ, τώρα θα είναι γύρω στα 7. Ήταν στο πρόγραμμα κάθε χρονιά να τον μειώνουμε, αλλά τα χαλάγαμε από μόνοι μας λόγω Ευρώπης. Τώρα είμαστε αναγκασμένοι. Η μείωση δεν είναι μόνο στο εξωτερικό, ακόμα και τα μεγαθήρια μειώνουν προϋπολογισμούς. Ο ΑΠΟΕΛ απώλεσε 3 εκατ. Είχαμε να εισπράξουμε συμφωνίες από τους σπόνσορες 2,6 εκατ. ευρώ τα οποία δεν πήραμε. Θα έχουμε μειωμένα έσοδα από πλατφόρμες και εισιτήρια».
Για τον Τάμαρι: «Κάποιοι για να γεμίζουν τις σελίδες τους δημιουργούν θέματα. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον όμως τίποτε περισσότερο. Οι μάνατζερ βλέπουν τα δικά τους ζητήματα. Πιστεύω ότι ο μικρός επειδή έχει κάποιο φιλότιμο θα πετύχουμε να τον ανανεώσουμε για τουλάχιστον για ένα χρόνο».
Για τον Ουζόχο: «Είμαστε στα τελικά στάδια να υπογράψουμε συμβόλαια με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, Έχουμε δεύτερη περίπτωση τερματοφύλακα κι άλλους. Δεν το κρύβω ότι μέσα σε αυτούς είναι και ο Ουζόχο. Το πρόβλημα είναι με την ομάδα του στην Ισπανία. Θα περιμένουμε.

Δεν μιλήσαμε με τον Ουζόχο. Είχαμε κάνει και μια άτυπη συμφωνία με τους άλλους προέδρους. Μιλάμε με τους αντιπροσώπους του. Κάναμε το λάθος και δεν πήραμε την προηγούμενη φορά τον Ουζόχο

Δε βιαζόμαστε καθώς έχουμε άλλους δύο μήνες μπροστά μας. Ο προπονητής θέλει να κάνει τις πιο σωστές επιλογές. Έχουμε θέσει συγκεκριμένο πλάνο».