2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σάρι: «Ο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση»

Σάρι: «Ο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση»

By on 23 Ιουνίου, 2020 0 333 Views

Αρκετή δουλειά χρειάζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να επανέλθει στην κατάλληλη φυσική κάτασταση, σύμφωνα με τον τεχνικό της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι.

Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει τη νίκη την Δευτέρα (22/06) κόντρα στη Μπολόνια με 2-0 κι έτσι διεύρυνε τη διαφορά της από την δεύτερη Λάτσιο. Τα γκολ για τους «μπιανκονέρι» σημείωσαν οι Ρονάλντο και Ντιμπάλα, ωστόσο, όπως δήλωσε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι η ομάδα χρειάζεται δουλειά.

Οσον αφορά τον Πορτογάλο σταρ, βρήκε δίχτυα έπειτα από 121 ημέρες, φτάνοντας έτσι τα 21 στη φετινή Serie A. Ο Ρονάλντο επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, μετά από δύο κακές παρενθέσεις με τη Μίλαν και τη Νάπολι για το Coppa Italia. Βέβαια, ο Σάρι τόνισε πως ο Ρονάλντο πέρα από το γεγονός ότι θέλει να παίζει στην πτέρυγα παρά στον άξονα, δεν βρίσκεται στην κατάλληλη φυσική κατάσταση.

«Μίλησα με τον Ρονάλντο, πριν από τους αγώνες με Μίλαν και Νάπολι αλλά και πριν από το ματς με τη Μπολόνια. Μου είπε πως προτιμάει να παίζει στη γραμμή παρά στο κέντρο. Από εκεί έχει πετύχει περισσότερα γκολ και αυτή είναι η θέση που προτιμάει.

Με τον Ρονάλντο μιλήσαμε πολλές ώρες. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση αυτή τη στιγμή αλλά ελπίζω να επιστρέψει σύντομα και πιο δυνατός».