17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ίντερ ή Σαχτάρ στον τελικό του Europa League; Οι αποδόσεις της Bet on Alfa.

Ίντερ ή Σαχτάρ στον τελικό του Europa League; Οι αποδόσεις της Bet on Alfa.

By on 17 Αυγούστου, 2020 0 426 Views

Ίντερ και Σαχτάρ Ντόνετσκ, διεκδικούν στις 22:00 το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Europa League, που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 21 Αυγούστου στη Γερμανία.

Ο σημερινός ημιτελικός του Europa League, προσφέρεται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις, ενώ είναι διαθέσιμο το Build & Bet μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από το ίδιο ματς και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, καθώς και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Η Ίντερ προβάλλει σαν το πολύ μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, με απόδοση 1.35, ενώ η πρόκριση της Σαχτάρ Ντόνετσκ, προσφέρεται σε απόδοση 2.95. Η νίκη της Ίντερ στην κανονική διάρκεια του αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 1.70, η νίκη της Σαχτάρ Ντόνετσκ 4.30 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.85. Η απόδοση του over 2.5 goals, καθώς και για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, είναι 1.60, ενώ το under 2.5 goals προσφέρεται στο 2.20.

O Ρομέλου Λουκάκου μες απόδοση 4.80, προβάλλει σαν ο ποδοσφαιριστής με τη χαμηλότερη απόδοση για να πετύχει το πρώτο γκολ στο ματς, ακολουθεί ο συμπαίκτης του Λαουρτάρο Μαρτίνες με 6.80, ενώ από πλευράς Σαχτάρ Ντόνετς ο Ζούνιορ Μοράες έχει απόδοση 7.50 για να σκοράρει το πρώτο γκολ στη σημερινή αναμέτρηση.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τον σημερινό ημιτελικό του Europa League ανάμεσα στην Ίντερ και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook