2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κοντά στη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ ο Νικόλας Ιωάννου

Κοντά στη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ ο Νικόλας Ιωάννου

By on 17 Αυγούστου, 2020 0 3525 Views

Προς θετική κατάληξη οδεύει η ενδεχόμενη μεταγραφή του Νικόλα Ιωάννου στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο ακραίος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, με τις μέρες να είναι καθοριστικές, ως προς την έκβαση του θέματος.
Ο Ιωάννου, επιθυμεί διακαώς τη μετακίνηση του στην αγγλική ομάδα, που του δίνει μια μεγάλη προοπτική για την καριέρα του. Η Τσάμπιονσιπ είναι ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά πρωταθλήματα στον κόσμο, αλλά μπορεί να ανοίξει τις πόρτες και στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που αποτελεί και όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή και ειδικά για τον Ιωάννου, ο οποίος πέρασε την εφηβική του ηλικία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ενδεχόμενη πώληση του, θα φέρει και προσθήκη στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ. Ήδη έχει βγει στο προσκήνιο το όνομα του Νίκλας Χουλτ, ενός ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθούν οι «γαλαζοκίτρινοι» και με μια άλλη επιλογή.

Υπάρχει η επιλογή του Χρίστου Γουίλερ, όμως είναι δεδομένο, πως για να βγει η χρονιά, θα πρέπει να αποκτηθεί, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που για τη θέση τουν Ιωάννου
ΝΤΟΓΚΑΛΑ: Στην Κύπρο βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ο Ντιεμερσί Ντογκαλά. Ο Κονγκολέζος ακραίος επιθετικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Μόλις μπορέσει και ολοκληρώσει όλα τα διαδικαστικά που αφορούν τα πρωτόκολλα καθόδου στο νησί μας, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Η απόκτηση του Ντογκαλά, ενισχύει τα άκρα της επίθεσης, αυξάνοντας τις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη. Το θέμα είναι να φτάσει στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας, το συντομότερο δυνατό.