28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

ΚΒΙΛΙΤΑΪΑ:Επέλεξα την Ανόρθωση,εκεί που με ξέρουν

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2020 0 3267 Views

Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, μίλησε ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την Ανόρθωση . Ο Γεωργιανός αναμένεται σήμερα το μεσημέρι στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην “Κυρία”.

Οι δηλώσεις του:

Για την συμφωνία της Γάνδης με την Ανόρθωση:

“Ναι η Γάνδη και η Ανόρθωση συμφώνησαν ήδη. Τώρα έμειναν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου μου και θα ξεκαθαρίσουμε αυτές τις λεπτομέρειες στην Κύπρο”.

Για το αν θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα όταν έρθει στην Κύπρο:

“Πριν φύγω από το Βέλγιο έκανα το τεστ κορωνοϊού και περιμένω τα αποτελέσματα και μετά θα πετάξω για Κύπρο και θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις και αν συμφωνήσουμε στις λεπτομέρειες του συμβολαίου μου, θα ενσωματωθώ στην Ανόρθωση για ένα χρόνο δανεικός”.

Για το ότι επέλεξε την Ανόρθωση:

“Η απόφαση μου έρχεται από το γεγονός ότι δεν έπαιζα στην Γάνδη εδώ και αρκετό καιρό. Περίμενα πολύ καιρό την ευκαιρία μου αλλά δεν μου δόθηκε, οπότε επέλεξα την Ανόρθωση. Είναι ένα γνωστό περιβάλλον εκεί, με ξέρουν και πιστεύω ότι θα έχω περισσότερες ευκαιρίες από οπουδήποτε αλλού”.

Για το γεγονός ότι είχε κι άλλες προτάσεις:

“Προτιμώ να πάω εκεί που ξέρουν τι μπορώ να κάνω. Δεν ήθελα να πάω σε νέα ομάδα πριν το παιχνίδι της Εθνικής, όπου πολλά πράγματα θα ήταν ακόμη αμφίβολα”.