1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

ΟΜΟΝΟΙΑ:Όλοι έτοιμοι και διψασμένοι…για πρόκριση

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2020 0 629 Views

Η Ομόνοια ολοκληρώνει το απόγευμα την προετοιμασία της για το πιο σημαντικό παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας της κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο την Τετάρτη στις 18:00 στο ΓΣΠ.

Οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ γνωρίζουν ότι μπροστά τους θα έχουν ένα δύσκολο αντίπαλο που θέλει κι αυτός την πρόκριση, ωστόσο όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” είναι αποφασισμένοι και με πίστη στις δυνάμεις τους να κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν τη νίκη που θα επιτρέψει στην Ομόνοια να προκριθεί σίγουρα στους όμιλους του Europa Laegue και παράλληλα να αγωνιστεί στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς διεκδικόντας μια θέση στα αστέρια της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Ο Χένινγκ Μπεργκ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό αγώνα όλους του, τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του έτοιμους και διψασμένους για την πιο μαγάλη διάκριση.

Μετά την ολοκλήρωση της αποψινής προπόνησης ο Νορβηγός τεχνικός θα κάνει γνωστή και την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.