5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ξεκαθάρισαν οι αντιφάσεις του Παπαχαραλάμπους με νέες προσβλητικές αναφορές.

Ξεκαθάρισαν οι αντιφάσεις του Παπαχαραλάμπους με νέες προσβλητικές αναφορές.

By on 7 Οκτωβρίου, 2020 0 632 Views

O πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας Ανδρέας Παπαχαραλάμπους μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ στις δηλώσεις του έπεσε σε νέες αντιφάσεις και μετά τις προβολές με αναφορές του σε παράγοντες παλαιολιθικής εποχής επανήλθε με προσβολές κατά δημοσιογράφων που έκαναν αναφορά στο γεγονός πήγαν να επιδώσουν κλήση για κατάθεση στην επιτροπή στον Κετσπάγια την ημέρα που βρισκόταν στην Ελβετία για τον αγώνα της Ανόρθωσης με την Βασιλεία.

Χθες δήλωσε ότι δεν θα έρχονται κόκκινοι φάκελοι στην ΚΟΠ και σήμερα ενώπιον του προέδρου της ΚΟΠ υποχρεώθηκε να διευκρινίσει ότι η ΟΥΕΦΑ θα συνεχίσει να στέλνει φακέλους στην ΚΟΠ ή οποία είναι  αρμόδια για πειθαρχικούς ελέγχους και στην αστυνομία ταυτόχρονα ενώ στην επιτροπή δεοντολογίας οι δυο φάκελοι για τα φιλικά του καλοκαιριού Καρμιώτισσας-ΑΕΛ και Καρμιώτισσας-Απόλλωνα ήρθαν από άλλη πλατφόρμα που συνεργάζονται επιτροπές δεοντολογία και προστασίας του αθλητισμού από 33 χώρες καθώς και η Ιντερπολ ανεξάρτητα από τους φακέλους της ΟΥΕΦΑ.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ανδρέας Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για την επίδοση κλήσεων σε παράγοντες και για την επίσκεψη στο γήπεδο της Ανόρθωσης για να επιδώσουν κλήση στον Κετσπάγια ενώ ήταν στην Ελβετία για αγώνα και μίλησε για δημοσιογράφους που όπως είπε είναι στο pay roll ομάδων και γράφουν διάφορα. Μετά από αντίδραση των δημοσιογράφων  προσπάθησε διορθώσει με παρδαλές  εξηγήσει για το τι  εννοούσε. Ένας πρόεδρος επιτροπής δεοντολογίας θα μπορούσε να δείχνει τουλάχιστον μεγαλύτερη ανοχή στην κριτική όταν μέσα σε λίγες μέρες έπεσε σε πολλές αντιφάσεις στις βαρύγδουπες δηλώσεις του. Και που κολλούσε η αναφορά του σε καταγγελία πριν πολλών χρόνων του Μαργκάσα γιατί τάχα μου έχει παράπονο που δεν εξετάστηκε η καταγγελία του. Του έκανε παράπονο? Όχι ασφαλώς. Ήταν ακόμα  μια εξυπνάδα για δημιουργία εντυπώσεων.

Η προσβολή προς τους δημοσιογράφους:

«Επειδή γίνονται και μερικά δημοσιεύματα από διάφορους δημοσιογράφους οι οποίοι ενδεχομένως να είναι πάνω στο pay roll κάποιας ομάδας ή ομάδων, τους διαψεύδω κατηγορηματικά ότι ο λόγο που δεν επιδόθηκε η οποιαδήποτε κλήση δεν οφείλεται καθόλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Αθλητισμού. Κάθε προσπάθεια αυτής της Αρχής είναι η προστασία του σωματείου»

Σε τοποθέτηση ότι είναι τεράστια προσβολή να λέει πως κάποιοι δημοσιογράφοι είναι στο pay roll σωματείων, είπε: «Γιατί είναι προσβολή. Δεν είναι αυτό που λέω, διότι υπήρξα και εγώ σε ομοσπονδίες και είχα και εγώ δημοσιογράφο που να μου παρουσιάζει την εικόνα της Ομοσπονδίας μου έναντι αμοιβής. Δεν είναι κακό ούτε επιλήψιμο. Αν εσείς το θεωρείτε έτσι, και εγώ σαν δικηγόρος είμαι δικηγόρος πολλών εταιριών. Δεν είμαι μόνο μίας. Εάν εγώ πάω σε έναν δημοσιογράφο να μου κάνει μια τροποποίηση ή μία αλλαγή ενός έργου της Ομοσπονδίας μου ή ακόμη και της Επιτροπής μου, το βλέπετε εσείς παράλογο και αθέμητο; Για όνομα του Θεού, να μην θίγεστε».