2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Για την πρώτη νίκη η Κύπρος στο Λουξεμβούργο(16:00 ΡΙΚ)

Για την πρώτη νίκη η Κύπρος στο Λουξεμβούργο(16:00 ΡΙΚ)

By on 10 Οκτωβρίου, 2020 0 821 Views

Με προπόνηση στο Στάδιο “Josy Barthel” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον σημερινό αγώνα με το Λουξεμβούργο. Ο αγώνας είναι για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Nations League. Θα αρχίσει στις 16:00 ώρα Κύπρου με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ. 

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Ματία Σπόλιαριτς, Θωμάς Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Χρίστος Σιέλης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Δημήτρης Δημητρίου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωάννης Κούσουλος, Ανδρόνικος Κακουλλής, Μαρίνος Τζιωνής , Λοϊζος Λοϊζου, Χρίστος Γουήλερ, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Πιέρος Σωτηρίου, Γρηγόρης Κάστανος,  Άλεξ Γκόγκιτς, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μιχάλης Ιωάννου και Ανδρέας Καρώ.

Διαιτητής του ορίστηκε ο Σκωτσέζος Donald Robertson.

Στους δύο πρώτους αγώνες της στη διοργάνωση, η Εθνική μας γνώρισε ισάριθμες εντός έδρας ήττες από το Μαυροβούνιο (2-0) και το Αζερμπαϊτζάν (1-0_ και στον σημερινό αγώνα, θα διεκδικήσει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση. Το Λουξεμβούργο μετρά τρεις βαθμούς από εκτός έδρας νίκη επί του Αζερμπαϊτζαν (1-2). Έδωσε ένα αγώνα στην έδρα του και έχασε από το Μαυροβούνιο (1-0).

Ο αγώνας Λουξεμβούργο – Κύπρος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου, το Μαυροβούνιο υποδέχεται το Αζερμπαϊτζαν. 

Στη βαθμολογία, το Μαυροβούνιο είναι πρώτο με έξι βαθμούς, το Λουξεμβούργο και το Αζερμπαϊτζάν έχουν από τρεις και η Κύπρος κανένα βαθμό.