17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Διπλό της Κύπρου στο Λουξεμβούργο; Απόδοση 3.55 στην Bet on Alfa

Διπλό της Κύπρου στο Λουξεμβούργο; Απόδοση 3.55 στην Bet on Alfa

By on 10 Οκτωβρίου, 2020 0 468 Views

Με αντίπαλο το Λουξεμβούργο εκτός έδρας στις 16:00 συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο Nations League η Εθνική Κύπρου, σε αγώνα που εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Σημαντικό ματς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς με νίκη θα δημιουργήσει καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια, ενώ σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα.

Προσφέρεται και η σημερινή αναμέτρηση από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να μπείτε στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε πως η Bet on Alfa προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς.

Φαβορί για τη νίκη, σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις είναι το Λουξεμβούργο, με τον άσο να προσφέρεται στο 2.00, το διπλό για νίκη της Εθνικής μας έχει απόδοση 3.55 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.05. Στο 2.30 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.50 το under 2.5 goals και 2.05 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες επιλογές τόσο για το ματς Λουξεμβούργο – Κύπρος, όσο και για τους άλλους σημερινούς αγώνες του Nations League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa