4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Για την ΑΕΛ δεν πάει άλλο…Θέλει επιστροφή στη δράση με νίκη

Για την ΑΕΛ δεν πάει άλλο…Θέλει επιστροφή στη δράση με νίκη

By on 19 Οκτωβρίου, 2020 0 7008 Views

Ένας και μοναδικό στόχο έχει σήμερα η ΑΕΛ και δεν είναι άλλος από τη νίκη απέναντι στην Ένωση μέσασ το Τσίρειο.Όσο διψασμένη και αν είναι η Ένωση που θα δώσει μάχη για κέρδος η ΑΕΛ δεν παύει να είναι το φαβορί και επίσης διψασμένη για βαθμούςαφού προηγήθηκαν πριν την διακοπή δύο συνεχόμενες ήττες στα εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και την Ομόνοια. Η ΑΕΛ λοιπόν,υποδέχεται στις 20:00 (Cytavision)την ΕΝΠ σε ματς με πολύ διαφορετικό χαρακτήρα από τα προηγούμενα δύο.

Απέναντι σε ομάδες που έχει τον τίτλο του φαβορί η ΑΕΛ μέχρι τώρα έχει πάρει το απόλυτο των βαθμών και φιλοδοξούν όλοι πως ο ίδιο θα γίνει και σήμερα. Θυμίζουμε πως είχε επικρατήσει στο Μακάρειο του Ολυμπιακού, ενώ στο Τσίρειο πήρε τη νίκη απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα και έδειξε ικανότητα να επιβάλλεται απέναντι σε τέτοιας δυναμικότητας αντιπάλους.
Ο Ντούσαν Κέρκεζ φρόντισε να χτυπήσει το «καμπανάκι» στους παίκτες του, έχοντας εικόνα από την αντίδραση που έβγαλε στο προηγούμενο ματς η ΕΝΠ όπου πήρε τη νίκη με ανατροπή. Ο αντίπαλος έδειξε ότι έχει δυνατότητες και στην ΑΕΛ προσεγγίζουν το σημερινό ματς με κάθε σοβαρότητα, φιλοδοξώντας πως θα μπορέσουν να βγάλουν τον καλό τους εαυτό για να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, κρατώντας επαφή και με τις πιο ψηλές θέσεις στη βαθμολογία.
Υπάρχει αποφασιστικότητα και αισιοδοξία από όλους στην ομάδα για καλή εμφάνιση και επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΒΟΖΙΝΙΑ
ΣΑΝΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΡΑΣΟ
ΜΠΟΥΝΟΖΑ
ΜΕΝΤΟΓΕΒΙΤΣ
ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ
ΡΙΕΡΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΤΟΡΕΣ)
ΝΤΑΝΙΛΟ
ΜΑΕ