3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Δύσκολη αποστολή με απουσίες για τον Απόλλωνα

By on 19 Οκτωβρίου, 2020 0 5184 Views

Ο Απόλλωνας επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από 16 μέρες και αναμετρώνται στις 18:00 ( Cytavision Sports 1) στο Μακάρειο τον Ολυμπιακό σε μια πολύ δύσκολη αποστολή.
Ο στόχος για τον Απόλλωνα είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από τη νέα επιτυχία που θα εδραιώσει την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή μετρά τέσσερεις συνεχόμενες νίκες στο θεσμό του πρωταθλήματος (είχε πρεμιέρα με ισοπαλία στο Τσίρειο κόντρα στη Δόξα) και θα επιδιώξει να πάρει ακόμα μια για να διευρύνει το σερί.
Η αποστολή του Απόλλων είναι με ψηλό βαθμό δυσκολίας αφού ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής.
Η προετοιμασία κύλησε με αρκετά προβλήματα, αφού πέραν της απουσίας των διεθνών, υπήρχαν και οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών (Γιούστε, Πέδρο, Γιαννιώτας, Νταμπό) που θεωρούνται βασικές και πολύτιμες μονάδες, με τη συμμετοχή τους να μην θεωρείται δεδομένη.
Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα ο Δημητρίου αναμένεται να είναι και πάλι βασικός. Οι Κυριάκου, Ρομπέρζ και Σάλαϊ θα συνθέσουν την τριάδα στην άμυνα. Δεξιά σε όλη την πλευρά θα αγωνιστεί ο Πίττας και αριστερά ο Αγκίρε. Στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Ντένιτς και Σακέτι, με τους Ματέι και Ντιγκινί να έχουν ένα πιο προωθημένο ρόλο, πίσω από τον Μπένσοπ, ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΧΑΜΠΟΣ
ΡΟΜΠΕΡΖ
ΣΑΛΑΪ
ΠΙΤΤΑΣ (ΠΕΔΡΟ)
ΣΑΚΕΤΙ
ΝΤΕΝΙΤΣ
ΑΓΚΙΡΕ
ΜΑΤΕΪ (ΛΑΡΣΟΝ)
ΝΤΙΓΚΙΝΙ
ΜΠΕΝΣΟΠ