28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Έτοιμος για μεγάλη μάχη ο Απόλλωνας

By on 31 Οκτωβρίου, 2020 0 1033 Views

Μια από τις πιο δύσκολες αποστολές εκτός έδρας έχει σήμερα ο Απόλλωνας και είναι έτοιμος να δώσει μάχη για να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία του και να παραμείνει στην κορυφή.Η μέτρια έως κακή πορεία του ΑΠΟΕΛ δεν αποπροσανατολίζει σε καμιά περίπτωση κανέναν στο «γαλάζιο στρατόπεδο» και σήμερα θα πάνε όλοι προετοιμασμένοι για να δώσουν ένα σούπερ ντέρμπι στο ΓΣΠ (18:30 Cablenet Sports 1).
Πάντα τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ ήταν δύσκολα και ειδικά τα τελευταία χρόνια είχαν και τεράστια σημασία από τη στιγμή που οι δύο ομάδες πάλευαν για τον τίτλο και το ίδιο αναμένεται να είναι και το σημερινό παρά τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλος… εξάλλου είναι και ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ να επανέλθει και φωνάξει «παρών» και αυτό το ξέρει ο Σωφρόνης.
Ξέρει τον αντίπαλο ο προπονητής του Απόλλωνα και ανάλογα θα κάνει το πλάνο του το οποίο θα έχει μόνο 100% έτοιμους ποδοσφαιριστές. Για τον λόγο αυτό ο Χάμπος ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα έχει έναμειονέκυημα έναντι των Σακέτι και Ντένιτς που είναι τα φαβορί για τη μεσαία γραμμή,αφού ίσως να μην είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι. Μπροστά τους μάλλον θα κινούνται οι Ντιγκινί, Πίττας και Λάρσον και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπένσοπ. Στην άμυνα ο Δημητρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Αγκίρε, Γιούστε, Ρομπέρζ και Ζοάο Πέδρο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΙΟΥΣΤΕ
ΡΟΜΠΕΡΖ
ΠΕΔΡΟ
ΑΓΚΙΡΕ
ΣΑΚΕΤΙ
ΝΤΕΝΙΤΣ (ΧΑΜΠΟΣ)
ΝΤΙΓΚΙΝΙ
ΛΑΡΣΟΝ
ΠΙΤΤΑΣ
ΜΠΕΝΣΟΠ