9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024

Ντέρμπι σαν τελικός για το ΑΠΟΕΛ(18:30 Cablenet)

By on 31 Οκτωβρίου, 2020 0 1035 Views

Eίμαστε μόλις στην 9η αγωνιστική αλλά είναι αλήθεια πως το σημερινό παιχνίδι για το ΑΠΟΕΛ είναι σαν τελικός για το μεγάλο στόχο του τίτλου, αλλά γενικότερα στην προσπάθεια για πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Με την ομάδα να είναι στο μείον 11 από την κορυφή, προερχόμενη από σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων, το σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα(18:30 Cablenet) είναι ασαφλώς κάτι περισσότερο από κρίσιμο .
Ουσιαστικά όπως είναι διαμορφωμένο το σκηνικό, πρόκειται για τον αγώνα της χρονιάς, με τους γαλαζοκίτρινους να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο σε ένα ματς που μοιάζει σαν η τελευταία ευκαιρία να δημιουργήσουν προοπτική αντίδρασης. Με νίκη η ομάδα θα μειώσει στους 8 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή και θα κερδίσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση, κάτι που έχει πολύ μεγάλη ανάγκη.Αντίθετα μια ήττα θα το απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τους αρχικούς στόχους.
Είναι το πρώτο ματς πρωταθλήματος, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και οι γαλαζοκίτρινοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες που γνώρισαν από την Πάφο και την Ανόρθωση. Είναι η ώρα των ποδοσφαιριστών που καλούνται να δείξουν αν έχουν τις δυνατότητες να αντιδράσουν και να βάλουν την ομάδα σε καλύτερη θέση.
Τα πράγματα είναι δύσκολα και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα υποχρεώσει την ομάδα από νωρίς να αναθεωρήσει τους στόχους της όσον αφορά την παρουσία της στο πρωτάθλημα. Είναι συνειδητοποιημένοι όλοι για την κρισιμότητα του ντέρμπι και παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να νικήσουν και να αντιστρέψουν το σκηνικό που διαμορφώθηκε.Οι Χαταζηλούκας και Μοράις θα έχουν την ευθύνη για την 11αδα και την καθοδήγηση στο σημερινό ντέρμπι το οποίο θα παρακολουθήσει και ο πιθανότατα νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μικ Μακάρθι
Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΣΙΛΒΑ
ΝΣΟΥΕ
ΓΟΥΙΛΕΡ
ΜΕΡΚΗΣ
ΖΟΡΖΕ
ΑΝΟΥΑΡ
ΓΙΕΝΣΕΝ
ΖΑΧΙΝΤ
ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ
ΝΤΟΝΓΚΑΛΑ
ΝΟΥΧΙΟΥ