27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όταν είναι φαβορί κερδίζει η ΑΕΛ…αλλά δεν υποτιμά τον Ερμή(16:00 Cytavision)

Όταν είναι φαβορί κερδίζει η ΑΕΛ…αλλά δεν υποτιμά τον Ερμή(16:00 Cytavision)

By on 31 Οκτωβρίου, 2020 0 1819 Views

Mέχρι τώρα σε όσα παιχνίδια η ΑΕΛ ξεκινούσε του φαβορί, κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς έχει το απόλυτο απέναντι σε του δεύτερου διαζώματος Σήμερα ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ υποδέχεται στο Τσίρειο τον Ερμή και θα προσπαθήσει με τη φόρα από το διπλό κόντρα στη Δόξα, αλλά και τη δύναμη της έδρας να μπορέσει να πάρει το ζητούμενο που είναι άλλοι τρεις βαθμοί για να δημιουργήσει ακόμα καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Απέναντι σε ένα μαχητικό αντίπαλο όπως είναι ο Ερμής που παρουσιάζεται μεταμορφωμένος προς το καλύτερο με τον Νίκο Ανδρονίκου στον πάγκο, η ΑΕΛ προσεγγίζει το σημερινό ματς με κάθε σοβαρότητα, φιλοδοξώντας ότι θα φτάσει σε ακόμα μια επιτυχία. Στην έδρα της η ομάδα της Λεμεσού παρουσιάζεται πανίσχυρη μέχρι τώρα, καθώς μετρά το απόλυτο των βαθμών, με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Συγκεκριμένα στα εντός έδρας ματς οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν της Νέας Σαλαμίνας με 2-1, της Καρμιώτισσας με 3-1 και της ΕΝΠ με 4-1 και θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στο αλάνθαστο σερί στο Τσίρειο.
Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να επιβληθεί στο γήπεδο, παρατάσσοντας τα δικά της αγωνιστικά όπλα για να φτάσει σε άλλη μια νίκη, συνεχίζοντας την αλάνθαστη πορεία στη δική της έδρα και αν τα καταφέρει θα διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Υπάρχει από όλους σοβαρή προσέγγιση και πίστη πως θα μπορέσει η ομάδα να φέρει σε πέρας με επιτυχία μια ακόμα αποστολή.
Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΒΟΖΙΝΙΑ
ΣΑΝΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΜΠΟΥΝΟΖΑ
ΤΕΣΕΪΡΑ
ΜΕΝΤΟΓΕΒΙΤΣ
ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ
ΡΙΕΡΑ
ΝΤΑΝΙΛΟ
ΤΟΡΕΣ
ΜΠΑΜΠΙΤΣ (ΜΑΕ)