17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

ΜΠΕΡΓΚ:Στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα εγγυημένο

By on 1 Νοεμβρίου, 2020 0 3164 Views

Ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό δήλωσε τα εξής: «Χάσαμε πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και είμαστε απογοητευμένοι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε ευκαιρίες, έκαναν κι αυτοί. Δεν νομίζω ότι ήταν ένα ματς στο οποίο μπορούσαμε να πάρουμε τους βαθμούς διότι δεν αποδώσαμε στο επίπεδο που έπρεπε. Δεν έπρεπε βέβαια ούτε να χάσουμε. Αυτό συμβαίνει όταν ένα παιχνίδι είναι στο 0-0. Ήταν ένα πολύ καλό τελείωμα από τον Κρίστιαν».

Αν αλλάζει κάτι από την ήττα: «Δεν αλλάζουμε τα πάντα λόγω κάποιων κακών αποτελεσμάτων. Προσπαθούμε να βρούμε την καταλληλότερη ομάδα για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Είναι μεγάλη η σεζόν και όταν παίζεις και στην Ευρώπη δεν μπορεί κανένας να σου εγγυηθεί ότι θα κερδίζεις. Είναι κάτι από το οποίο πρέπει να μάθουμε. Να είμαστε στην Ευρώπη, να διεκδικούμε το πρωτάθλημα, τις απαιτήσεις. Αυτό πρέπει να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε και να έχουμε και την ποιότητα».

Αν επηρεάζεται στον τομέα της ομοιογένειας η ομάδα; «Όταν έχεις 2 παιχνίδια από την αρχή της σεζόν, παιχνίδια με τις Εθνικές είναι αδύνατον να παίζεις με τους ίδιους σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες. Κάναμε κι αλλαγές σε παιχνίδια που κερδίσαμε, κάναμε λιγότερες σε παιχνίδια που φέραμε ισοπαλία, σήμερα χάσαμε. Έπαιξαν σήμερα οι παίκτες που νιώσαμε ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε συνεχόμενα παιχνίδια. Όπως σήμερα οι Γιόρντι, Τζιωνής, Λούφτνερ. Έχουμε καλούς παίκτες οι οποίοι μπορεί να μην παίζουν μαζί κάθε εβδομάδα, προπονούνται όμως μαζί κάθε μέρα. Και πέρσι η ομάδα κέρδισε αρκετά παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Τώρα οι απαιτήσεις μου είναι λίγο περισσότερες λόγω των πολλών αγώνων και αν και στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα εγγυημένο, όλα κρίνονταν στη λεπτομέρειες. Είναι λοιπόν φυσιολογικό να χάνονται κάποιοι βαθμοί».

Για τα δύο παιχνίδια χωρίς γκολ: «Ο λόγος είναι πως δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να δημιουργήσουμε καλές ευκαιρίες και να σκοράρουμε».