18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΡΑΚΗΣ: Αν δεν χάσουμε το… δρόμο έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: Αν δεν χάσουμε το… δρόμο έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης

By on 1 Νοεμβρίου, 2020 0 353 Views

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ομόνοια:

“Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, σπουδαία εμφάνιση, σπουδαίο αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που δεν χρειάζεται να πω κάτι για την Ομόνοια, το έχει κάνει ήδη στην Κύπρο και στην Ευρώπη.
Ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, στο β΄ μέρος η Ομόνοια είχε τη μερίδα του λέοντος, στο ξεκίνημα ιδιαίτερα. Έκανε περισσότερες ευκαιρίες. Κάναμε κι εμείς ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε η Ομόνοια να προηγηθεί στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.

Φτάσαμε στο γκολ, πετύχαμε ένα πολύ ωραίο τέρμα. Σπουδαία νίκη.

Για μας είναι σημαντικό κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να εξελισσόμαστε σε ατομικό επίπεδο και σαν γκρουπ. Αν δεν χάσουμε το… δρόμο και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, θα έρθουν κι άλλα καλά αποτελέσματα. 

Για την… έμπνευση να περάσει στον αγώνα τον Μίλετιτς ως αριστερό μπακ και να ανεβάσει τον Μανρίκε στο “φτερό”. Ήταν σχεδιασμένο πριν από τον αγώνα. Σπάνια θα κάνω κάτι που δεν το σχεδιάζω. Είχαμε και ατυχίες, χτύπησαν δύο σπουδαίοι παίκτες για μας. 

Ήταν άδικο το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. 

Για το αν είναι θετικός να ανανεώσει από τώρα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό: Είναι νωρίς, να μην βιαζόμαστε. Δεν μου αρέσει να παίρνω αποφάσεις. Κάθε πράγμα στην ώρα τους
Ο Νεόφυτος δεν ήρθε τυχαία εδώ. Τον έζησα στα Γιάννινα.