2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣΗ:Δεν κρυβόμαστε.Δική μου η ευθύνη.Ζητάμε συγνώμη

ΣΩΦΡΟΝΗΣΗ:Δεν κρυβόμαστε.Δική μου η ευθύνη.Ζητάμε συγνώμη

By on 6 Νοεμβρίου, 2020 0 2864 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά την ήττα:

Συγχαρητήρια στην Καρμιώτισσα για τη δίκαιη νίκη. Δεν ήμασταν καλοί. Δεν μου αρέσει να στέκομαι σε δικαιολογίες… Την περασμένη βδομάδα δεν προπονηθήκαμε όμως έπρεπε, βγήκαν κάποιοι τραυματισμοί που δεν τους περιμέναμε όμως είμαστε υπόχρεοι να δίνουμε το 100%. Είναι δική μου η ευθύνη που η ομάδα δεν ήταν έτοιμη. Χάσαμε τρεις βαθμούς, βλέπουμε τη συνέχεια. Ελπίζω με την επανέναρξη να είναι γεμάτη η ομάδα και να μπορέσουμε να διορθώσουμε το λάθος που κάναμε σήμερα”.

“Φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και θα χαθούν και άλλοι βαθμοί από όλες τις ομάδες. Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Δεν κρυβόμαστε ότι δεν ήμασταν καλοί, ζητούμε συγνώμη απ’ τον κόσμο μας”.

“Δεν είχαμε ηρεμία και γι αυτό ευθύνεται ο προπονητής”

“Δεν νομίζω να υπήρχε υποτίμηση, η Καρμιώτισσα έπαιξε καλά σε όλα τα παιχνίδια με τους μεγάλους. Κάποια προβλήματα που υπήρχαν στην διάρκεια της βδομάδας – όπως ο Σακέτι, ο Ρομπέρζ, ο Ματέι που τελευταίες τρεις μέρες δεν έκανε προπόνηση γιατί είχε διάστρεμμα, ο Ντιέγκο ξεκίνησε για ζέσταμα και είχε χτύπημα και δεν μπορούσε να παίξει – επηρέασαν αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτά γιατί είμαστε Απόλλωνας”.