15 Μαΐου, 2024
  • 15 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γκουαρντιόλα: «Η Λίβερπουλ είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο»

Γκουαρντιόλα: «Η Λίβερπουλ είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο»

By on 7 Νοεμβρίου, 2020 0 333 Views

Φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Premier League έχρισε την Λίβερπουλ σε δηλώσεις που έκανε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Την Λίβερπουλ υποδέχεται στο «Έτιχαντ» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League την Κυριακή (8/11 18:30) η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τεχνικός των «πολιτών» Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις που έκανε έχρισε φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου την Λίβερπουλ, ενώ τόνισε πως για αυτόν θα παλέψουν ακόμα οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Λέστερ δίχως όμως να έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τους «κόκκινους».

«Η Λίβερπουλ είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά με αυτά που συμβαίνουν με τον κορνοϊό, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική. Η Λέστερ έχει διατηρηθεί στο περσινό επίπεδο και ανεβαίνει. Η Άρσεναλ έκανε κινήσεις για να διεκδικήσει τον τίτλο, όπως και η Τότεναμ που τώρα ο Μουρίνιο έχει την ομάδα που θέλει.

Η Τσέλσι δείχνει πλέον σταθερότητα, δεν δέχεται γκολ και σκοράρει αρκετά. Η Γιουνάιτεντ δεν έχει αυτή την στιγμή καλά αποτελέσματα, αλλά με βάση την ποιότητα που είδαμε πέρυσι μπορεί να ανέβει γρήγορα. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, τα τελευταία δέκα παιχνίδια θα είναι καθοριστικά, πρέπει να είσαι τότε σε φουλ φόρμα, Εμείς θέλουμε όταν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο της χρονιάς να έχουμε ελπίδες για τον τίτλο ώστε να τον διεκδικήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Καταλανός κόουτς.