4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έπιασε δουλειά και αρχίζει με δύσκολα ο Πετράκης στον Απόλλωνα

Έπιασε δουλειά και αρχίζει με δύσκολα ο Πετράκης στον Απόλλωνα

By on 17 Νοεμβρίου, 2020 0 1974 Views

Το σήριαλ έλαβε τέλος και ο Απόλλωνας με τον Γιάννη Πετράκη θα πορευθούν μαζί με στόχο η ομάδα να κόψει πρώτη το νήμα και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Κύπρου μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. Η διοίκηση έκρινε ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει με τον Σωφρόνη και ότι μπορεί να γίνει με τον Κρητικό τεχνικό και γι’ αυτό τον επέλεξε και έκανε και την πρώτη του προπόνηση την Δευτέρα. Μάλιστα ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του παρά την αντιπαράθεση που προέκυψε με τη μεριά του Ολυμπιακού έσπευσαν να μην αφήσουν το θέμα να εξελιχθεί σε ατέλειωτο σίριαλ, πλήρωσαν το ποσό το οποίο τελικά άφησε ικανοποιημένο τον Χριστόφορο Τορναρίτη και ο Πετράκης έπιασε δουλειά.
Ο νέος προπονητής αρχίζει με ντέρμπι, αυτό με την ΑΕΚ στην «Αρένα» και οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει η ομάδα να φύγει με το διπλό είναι πολλοί, αγωνιστικοί, βαθμολογικοί και άλλοι.
Οι αγωνιστικοί έχουν να κάνουν περισσότερο με την ψυχολογία καθώς με ενδεχόμενη επιτυχία στη Λάρνακα η ομάδα θα αποκτήσει εκ νέου τη δυναμική την οποία έχασε μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα.
Οι βαθμολογικοί έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι με νίκη θα ελπίζουν σε επιστροφή στην κορυφή ή στη χειρότερη να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την Ανόρθωση η οποία έχει και αυτή ντέρμπι να δώσει και οι πιθανότητες να έχει απώλειες δεν είναι λίγες. Από την άλλη σε περίπτωση ήττας η ΑΕΚ θα πλησιάσει στον ένα βαθμό, θα μπει και αυτή στο κόλπο και θα μεγαλώσει και η πίεση στο «στρατόπεδο» του Απόλλωνα.
Όσον αφορά τους άλλους λόγους, αυτοί έχουν να κάνουν με το ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη. Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει μια αμφισβήτηση για την επιλογή από μια σεβαστή μερίδα φίλων της ομάδας που επιμένουν ότι η κίνηση απομάκρυνσης του Σωφρόνη ήταν η πλέον λανθασμένη. Με νίκη θα αρχίσει καλά και θα κερδίσει και αρκετούς φίλους της ομάδας ο νέος προπονητής, πράγμα σημαντικό για τον ίδιο, την πορεία του στην ομάδα και κατ’ επέκταση την πορεία της ίδιας της ομάδας.