3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μόνο την ΑΕΛ έχει στο μυαλό του ο Τιμούρ που περιμένει τους διεθνείς

Μόνο την ΑΕΛ έχει στο μυαλό του ο Τιμούρ που περιμένει τους διεθνείς

By on 17 Νοεμβρίου, 2020 0 781 Views

Σε ρυθμούς ΑΕΛ μπήκε η Ανόρθωση με τον Κετσπάγια να περιμένει την επιστροφή των διεθνών της ομάδας για να μπορέσει να δουλέψει με όλους τους παίκτες του και να αξιολογήσει την κατάσταση τους.Για τον Κβιλιτάια υπάρχουν ελπίδες πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα του αφού είχε τον χρόνο για ξεκούραση και θεραπεία όπως και ο Χριστοφή.

Η ΑΕΛ είναι η μόνη σκέψη του Τιμούρ και δεν τον απασχολούν τα δημοσιεύματα γύρω απο το θέμα της ανανέωσης της συμφωνίας του με την Ανόρθωση αφού αυτή η συνεργασία δεν είναι γιαυτόν και την ομάδα θέμα τυπικής υπογραφής συμβολαίου αλλά ένα δέσιμο αμοιβαίας αγάπης.Ξέρει καλά ότι έχει την καθολική στήριξη της διοίκησης και του κόσμου και δεν τον καίει η άμεση επέκταση της συμφωνίας η οποία είναι δεδομένη από την διοίκηση.

Απερίσπαστος ο Κετσπάγια μελετά τον αγώνα με την ΑΕΛ και σίγουρα έχει πολλά εναλλακτικά σενάρια στο μυαλό του για την 11αδα και θα επιλέξει το καλύτερο αφού διαπιστώσει την κατάσταση των διεθνών που θα γυρίσουν στο Α.Καράς την Πέμπτη και θα έχει τρεις μέρες να τους αξιολογήσει αφού ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή στο Τσίρειο.

Στα τελευταία 6 παιχνίδια της η Ανόρθωση άγγιξε το άριστο και κατάφερε και συγκέντρωσε 16 βαθμούς σε αυτά, την ίδια ώρα που οι ανταγωνιστές της για τον τίτλο έχαναν βαθμούς. Μάλιστα σε αυτά τα έξι παιχνίδια συμπεριλαμβάνοναν και τα εντός έδρας ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, όπως και η έξοδος απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα αλλά και στο Δασάκι με τον Εθνικό.Μόνη παραφωνία η ισοπαλία με την Καρμιώτισσα στην Πάφο σε ένα αγώνα που χάθηκαν ευκαιρίες για τη νίκη.Μεσολάβησε και η πρόκριση στο κύπελλο οπότε αυτό το διάστημα ήταν εξαιρετικό για την Ανόρθωση.

Το νικηφόρο σερί της έδωσε τη δυνατότητα να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον πρέπει η συνέχεια να είναι ανάλογη. Το πρόγραμμα που ακολουθεί έχει τις δυσκολίες του, ωστόσο η Ανόρθωση απέδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει. Μέχρι το ντέρμπι με την Ομόνοια ακολουθεί ένα πρόγραμμα που έχει τις δυσκολίες του αλλά αν έχει την ανάλογη συνέχεια η Ανόρθωση θα αποκτήσει πλεονέκτημα. Αρχή με το δυσκολότερο ,την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ, εντός με ΕΝΠ, εκτός με Δόξα και Ερμή και εντός με την φορμαρισμένη Πάφο πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και την διακοπή των Χριστουγέννων..