8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aλλαγές ετοιμάζει ο Κετσπάγια.Εκτός αποστολής και ο Ελουντού

Aλλαγές ετοιμάζει ο Κετσπάγια.Εκτός αποστολής και ο Ελουντού

By on 3 Δεκεμβρίου, 2020 0 1056 Views

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια ετοιμάζει αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και σε σχήμα σε μια προσπάθεια να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του για τον αγώνα (04/12, 16:00) κόντρα στην Δόξα στο Μακάρειο στάδιο, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
O τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» θα στερηθεί εκτός από τον Οκριασβίλι  και τον Ελουντού. Στα συν η επιστροφή του Βργκοτς δίπλα στον Σίλντενφελντ οπότε στα αριστερά της άμυνας υπάρχει ερωτηματικό αν θα παίξει ο Σελίν ή ο Κορέια

Πάντως, η Ανόρθωση αναμένεται να συναντήσει αρκετές δυσκολίες απέναντι στην μαχητική Δόξα ωστόσο αν ανεβάσει την απόδοση της στα επίπεδα των δυνατοτήτων της μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να πάρει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Ο προπονητής των κυανολεύκων επέστησε την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του ζητώντας από αυτούς περισσότερο πάθος ώστε η ομάδα να μπορέσει να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ανακοίνωση:
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Στην προπόνηση έδωσε το παρών του, όπως συνηθίζει πριν τα παιχνίδια, και ο πρόεδρος της εταιρείας Ευγένιος Χαμπουλλάς. Στην αποστολή συμμετέχουν 21 ποδοσφαιριστές. Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο 17χρονος (3/9/2003) Νικόλας Χατζημιτσής που αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλυκας.
Πέραν από τους τραυματίες Τορνίκε Οκριασβίλι, Παναγιώτη Αρτυματά και τον Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν εκτός έμεινε με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και ο Τσαρλς Ελουντού.