18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Eκπληκτική η ΑΕΚ συνέτριψε τον κακό Ολυμπιακό 4-0

By on 5 Δεκεμβρίου, 2020 0 3225 Views

Μια εκπληκτική ΑΕΚ ιδιαίτερα στο Α΄ημίχρονο όπου έπαιξε σπουδαίο σπουδαίο ποδόσφαιρο, συνέτριψε 4-0 τον χειρότερο φετινό ΟΛυνμποιακό.
Ήταν ομάδα με το στυλ του Σωφρόνη η ΑΕΚ που χωρίς υπερβολή έπαιξε τον αντίπαλο της στο μισό γήπεδο στο πρώτο μισό του αγώνα και την αδικήσει το 2-0 με το οποίο πήγε στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και κατάφεραν να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ. Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη της ΑΕΚ που συνέχισε από εκεί που έμεινε την περασμένη Δευτέρα και συγκεκριμένα στον αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι.
Από την άλλη, ο  Ολυμπιακός απογοήτευσε. Έχασε με κατεβασμένα τα χέρια και δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την ομάδα που έδειξε στους προηγούμενους αγώνες.
ΤΑ ΓΚΟΛ
1-0: Στο 17΄μετά από σέντρα του Ακοράν ο Φερνάντες με κεφαλιά βρίσκει τον Ναράνχο και αυτός με νέα κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
2-0 Ο Ακοράν στο 36΄με εξαιρετικό δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
3-0. Στο 60΄ο Μακρής σκοράρει με τη βοήθεια του Ανδρέου αφού η μπάλα κτύπησε πάνω στον αμυντικό του Ολυμπιακού. Είχε προηγηθεί όμως πέναλτι σε ανατροπή του Ναράνχο από τον Νεόφυτο Μιχαήλ.
4-0 Από λάθος του Ανδρέου, ο Φλοριάν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
ΑΕΚ (Σ.Αυγουστή): Τόνιο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, (62΄Φλοριάν), Σπιρόφσκι, Ακοράν, (62΄Χέιτλι) Φερνάντεθ, (75΄Τ’αντι), Γκονζάλεθ, Ιωάννου, Μακρής, (69΄Σπόλιαριτς), Ναράνχο, (77΄Κωνσταντίνου) Μοϊσόφ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κ.Σεραφείμ): Μιχαήλ, Κυριάκου, (46΄Ψάλτης),Ανδρέου, Μίλετιτς, Νάνι, Σαντάνα, Γκουστάβο, Μανρίκε, Ζαχαρίου, (64΄Κα), Σάλι, (46΄Σαρφό), Μάντζης, (83΄Κοστόφ)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νάνι (3η), Μίλετιτς, Ζαχαρίου, Μοισόφ