18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Όταν δέχεσαι έτσι εύκολα γκολ δεν έχεις τύχη.Θέλουμε επειγόντως παίκτες που θα κάνουν την διαφορά

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Όταν δέχεσαι έτσι εύκολα γκολ δεν έχεις τύχη.Θέλουμε επειγόντως παίκτες που θα κάνουν την διαφορά

By on 22 Δεκεμβρίου, 2020 0 1168 Views

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά την βαριά ήττα στο ντέρμπι.

Αρχικά: “Είναι πολύ δύσκολο να δέχεσαι γκολ από την αρχή. Για να είμαι ειλικρινής, όσες φορές πέρασε η Ομόνοια, τόσες φορές κινδυνέψαμε. Δεχθήκαμε τρία γκολ πολύ εύκολα. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να δέχεσαι έτσι εύκολα γκολ. Αυτό το παιχνίδι μας έδειξε ότι χρειαζόμαστε παίκτες που να κάνουν τη διαφορά και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε”.

-Τι έφταιξε ακριβώς σήμερα; “Δεν είναι ότι δεν είχαμε και εμείς ευκαιρίες αλλά όταν δέχεσαι έτσι εύκολα γκολ δεν έχεις τύχη στο παιχνίδι”.

-Σε ποιες θέσεις θα προχωρήσετε σε ενίσχυση; “Σε όλες τις θέσεις χρειαζόμαστε παίκτες που να κάνουν την διαφορά. Ένας καλός παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά, ένας ηγέτης που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα”.

-Έχετε στο μυαλό σας κάποιους παίκτες; “Βλέπουμε κάποιους παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά είμαστε εκεί κοντά στην κορυφή και έδειξε το ματς ότι χρειαζόμαστε παίκτες και πρέπει να φέρουμε επειγόντως για να είμαστε εκεί ως το τέλος”.

-Ο κόσμος είναι πληγωμένος. Εσείς μπορείτε να τους δώσετε την ελπίδα ότι μπορεί η Ανόρθωση για το πρωτάθλημα; “Όταν χάνεις όλοι είναι πληγωμένοι. Όπως είπα είμαστε κοντά στην κορυφή αλλά όπως είπα πρέπει να έρθουν παίκτες που να βοηθήσουν πολύ περισσότερο για να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος”.