2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Mε το μυαλό μόνο στην πρόκριση πάει στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας

Mε το μυαλό μόνο στην πρόκριση πάει στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας

By on 20 Ιανουαρίου, 2021 0 741 Views

Στον κόσμο του Απόλλωνα υπάρχει ενθουσιασμός για τη νέα μεγάλη μεταγραφή στην ομάδα(Μπίσεσβαρ) όμως η ομάδα έχει δύσκολη αποστολή σήμερα.Ο Απόλλωνας θα τα δώσει όλα μέχρι τέλους για να διατηρηθεί ζωντανός και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού η οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, αφαιρούν απόψε για ενενήντα λεπτά από τη σκέψη τους ό,τι έχει να κάνει με τον πρώτο σε τάξη εγχώριο θεσμό και θα επικεντρωθούν στον δεύτερο, αφού αντιμετωπίζουν απόψε τον ΑΠΟΕΛ σε μονό αγώνα στο ΓΣΠ (18:00 Cablenet), στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του κυπέλλου.

Λόγω της νέας τάξης πραγμάτων στον θεσμό (εξ αιτίας κορωνοϊού), η πρόκριση θα κριθεί σε ένα ενενηντάλεπτο και σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι κυανόλευκοι θα κληθούν να… καταθέσουν ψυχή για να επιτευχθεί το ζητούμενο.

Το κλειδί για τον Απόλλωνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, είναι να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να κρατήσει μπάλα και να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή. Αυτοί που θα παίξουν στο κέντρο θα έχουν πολλή δουλειά και οι κυανόλευκοι καλούνται να κουβαλήσουν την μπάλα πολλές φορές μέσα στην αντίπαλη περιοχή «σημαδεύοντας» το αντίπαλο πλεκτό.

Τέτοια παιχνίδια, όπως το σημερινό είναι ασφαλώς δύσκολα, όμως δημιουργούν και μεγάλες προκλήσεις. Η ομάδα της Λεμεσού για να ελπίζει στην πρόκριση και κατ’ επέκταση στην κατάκτηση του κυπέλλου, θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό της, οπότε οι ποδοσφαιριστές του Πετράκη καλούνται να πάρουν την τύχη στα πόδια τους, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις.